Pablo i jego 156

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pogoda dzisiaj była wyjątkowo piekna wiec porobiłem kilka fotek, niestety na zimówkach stoi wiec nie ten efekt ale juz za kilkanaście dni zamontuje letnie lacie :)
No i przy okazji ucze sie aparatu, dokupiłem niedawno filtr polaryzacyjny i efekt chyba jest lepszy.

Piękne zdjęcia :D
ćwicz, ćwicz ... już wiadomo kto będzie w madziarni zdjęcia robił :P

niezłe ,niezłe fotki 8) moja tez dzis pozowała :mrgreen:

pozdrawiam

No Paweł trzeba przyznać że ładnie się prezentuje twoja bella, a i zdjęcia też super

Witam!.
Ja też już nie moge się doczekać na założenie letnich na telefonach :)

aktualizacja :)
Alfka przez wakacje pokonała sporo km, w tym 1200 do Primostenu w Chorwacji, oczywiście same przyjemne wrazenia, przyjemność z jazdy Alfą nawet nie zepsuje 13godzinna jazda w kazdą strone, spalanie najlepsze miala na słoweńskim paliwie, najgorsze na chorwackim ze stacji INA. na autobanie non stop 150km/h +/- 10km/h

dzieki v-techowi mam teraz troche wiecej kucy pod maską :mrgreen:
niestety nie wszystko jest jeszcze ok z turbiną i egrem ale mysle ze jak juz sie to wszystko przeczyści to bedzie koło 160km
dla porównania dwa wykresy z hamowni, jeden z V-techu na zwykłym dieslu i temperaturze otoczenia blisko 30stopni
drugi zrobiony na zlocie na przenosnej hamowni, na dieslu BP Ultimate, temperatura 19stopni

wgranie wirusa poleciłem mimo nie do konca sprawnego silnika, mam nadzieje ze to nie zaszkodzi :oops:
dzieki koledze lancia1969 dowiedzialem sie paru waznych spraw i bede teraz działał tak aby alfka odzyskała stracone konie :)

acha
na zlocie na 1/4 mili poscigalem sie z Piotrixem i AR_33 tak po za konkursem
najlepsze czasy to 16,060 i 16,157, predkosc na mecie 137km/h :)
z Piotrixem nie mialem szans, z AR_33 wygrywałem minimalnie, dobrze ze to tylko 1/4 mili bo inaczej dostałbym baty od jego 33 :)

Amortyzatory
Powrót