Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nikoś, spokojnieNie spieszy mi się. Chcę to ogarnąć na wiosnę. Teraz to i tak nie ma co grzebać takich rzeczy przy aucie.
Jak wygląda u mnie masz na drugiej fotce, bo to moja, ale rozumiem, że chcesz zobaczyć na żywo.
Teraz też jest fajnie, ale docelowo chciałbym żeby było jak na ostatnim zdjęciu.
No i musiałeś, nie? Temat już był przerabiany w wątku o felgach, ale Ty chyba na prawdę musisz czasem wyjść z domu się przewietrzyć...proponuje jakas rynienke 1m srednicy ale to dla tunerow BedzieszMiałWydatki
Tak też myślałem że kolega zmierzył średnicę wewnętrznąkoncowki ala 90 mm maja dokladnie 89 mm na zewn a 84 mm wewnatrz,kazda koncówka jest wykonana tak samo,poprostu poświeć chwile i pokombinuj gornymi wkretami,a dolnym docisnij ja tylko
Kolego, końcówka jest przypuszczam zrobiona z prostego kawałka rury, więc wszelkie krzywizny czy brak pożądanego wyglądu są przeniesione z końcówki tłumika. Pozostaje regulacja śrubami mocującymi nakładkęDobra, dobra tak się tylko z ciekawości zapytałem
Musze jeszcze coś pokombinować, bo średnio mi to się podoba, trochę za bardzo wystaje, i zwisa w dół. Ale to moje subiektywne odczucie.
Oceńcie sami:
Pokaż załącznik 153976