Otwock i okoloice

konus

Nowy
Auto
Gtv 2.0 v6 TB
Witam
Czy duzo osob na forum jest z okolic Otwocka??
Osobiscie jezdze Czarna Gtv tb

Na jakis mini spot by sie pewnie uzbierało ^^
Ładna ta Twoja GTV :)

A dziekuje bardzo.Twoje 156 tez ladniutkie i tez v6 :) no to musze ja dokladnie zobaczyc
Spocik maly by sie przydal czekamy na wiecej osob.

Ostatnia edycja:
po tak długiej zimie wywiało chyba wszystkich na ulice :P i nie zaglądają na forum :D . Możemy sie złapać któregoś dnia i pooglądac ;)

Oczywiscie ze mozemy, bardzo chetnie.trzeba tylko wyczekiwac pogody. w kontakcie

Witajcie. Z racji tego że mamy ładna pogodę może byśmy się spotkali w końcu?:) Jest nas kilka osób z niedalekich okolic, Zbierzmy się! :)

Jest na pewno jeszcze kilka osób ale nie każdy regularnie zagląda na forum... Dobrze byłoby zebrać chociaż z 5-ciu chętnych ;)

to ja proponuje aby kazdy z nas tu obecnych zostawił jakis namiar na siebie, chodzi mi o nr tel.Wtedy było by prosciej sie zebrac, wysłac do siebie chociażby sms z informacja o jakims spotkaniu:) zostawiam jako pierwszy 500509957 Mariusz ;)

Ej ludzieee jest długi weekend. Chodzcie sie zbierzemy w koncu i spotkamy gdzie moze co? Może to być nawet jakas stacja benzynowa po trasie. Jutro wieczorem można było by sie spotkac, ma być ładna pogoda :)) Dawajcie info czy możecie :) Ja jestem za. Mysle że jeszcze jeden posiadacz AR 166 z mojej okolicy by wpadl. taki maly spot ^^

ja jestem z Sulejówka a pracuje w Radosci więc całkiem blisko ;) 500-018-105

- - - Updated - - -

czekam na info dziś wieczorem się pisze

jutro ja odpadam ale niedziela , proponuje ustalić np czwartek o 20 na którymś cpn na lini Międzylesie - Otwock co Wy na to ?

ja sie wypowiem jak bede mial czym przyjechac :) ale temat sledze dokladnie

Coś się w końcu ruszyło ;) . Staram sie sledzic temat w miare możliwości na bieżąco... Ustalajcie jakis termin ;) jak tylko bede na miejscu to się stawie ;)

Amortyzatory
Powrót