Oto moja Bella

• Autor wątku Autor wątku Rufusek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

Rufusek

Guest
Przód do lekkich poprawek ale to niebawem

Noooooooooooo Kolego.Pięknie.I ta fela :lol: 17' :?: Może jeszcze parę fotek dorzucisz :?:

z tego co widzę to felgi mają rozmiar 7x17 i były fabrycznie montowane w stilo abarth 8)

a mi te felgi jakoś sie nie widzą :/

a czy ktoś próbował opcji - ciemna 164 - ciemne felgi ? :)

Czemu ? Pasuja do niej, wazne ze sa duze.

Nie wiem z jakiego auta pochodzą te felgi ale zakochałem sie w nich od pierwszego wejrzenia, odnośnie ich koloru uważam że czarne byłyby co najmniej drętwe może gdyby miały inny wzór wtedy ok. Co do ceny to była śmieszna niemalże taka jak tych kół które są na niej. Uratowałem ją od zagłady gdyż miała być pocięta na części. Nie odpalała a problem był śmieszny, za niskie ciśnienie paliwa. Więc włożyłem w nią swoje łapki kilka zabiegów upiększających nowe koła, audio, zarejestrowałem ją gdyż była niemką i JEST <haha>

Super, a felgi po prostu rewelacja - wyróżniają ten samochód i dodają mu sportowego charakterku, lepszego wyboru być chyba nie mogło, tym bardziej, że to rzadko spotykany wzór. Gratuluję.

No witam kolege zauroczonego AR 164 moim zdaniem to jedno z najlepszych aut na rynku za taka kase. Wizualnie wyglada calkiem ladnie felga bajer lecz nie w moim stylu ale kazdy ma inny gust a o gustach sie nie rozmawia. Moze zapodasz wiecej fotek swojej belli. Moglbys podac jakies parametry, osiagi?

a wiec wyglada to tak
silnik2.0 T.S. 106 kw
gaz 1 gen
el szyby
el szyber
el lusterka
central zamek
kier reg w dwoch plaszczyznach
audio alpine+lanzar+infinity
abs
felgi7/17 opony p215/45 dunlop sp9000 t225/45 good.year F1 :lol:
niestety brak klimy co mnie bardzo boli, ale nie mozna miec wszystkiego
jeszcze jeden szczegol lewa strona autka jest z lekka pokiereszowana, poprzedni wlasciciel zaladowal sie chyba w jakies krzaki <zły> zreszta sami zobaczycie
foty zapodam jutro jak bedzie widno bo po ciemku wychodza do bani. <niee>
Pozdrowionka dla wszystkich <papa>

generalnie nic, takie akurat kupiłem, większe na przodzie wyglądałyby trochę głupio. wazne ze sa z zeszłego roku w idealnym stanie :)

Amortyzatory
Powrót