Ostatnie 60 GT - numer VIN

• Autor wątku Autor wątku jersey
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    vin
J

jersey

Guest
Wie ktoś może, jakie były numery VIN ostatnich 60 egzemplarzy GT? Którykolwiek. Potrzebuję zamówić detale z tych modeli, a ni dudu nie mogę znaleźć numeru OE. W EPER też nie ma tej wersji specjalnej (to były wozy do Japonii), więc może po numerze się uda znaleźć. Podpytywałem w ASO, ale robili wielkie oczy jak mówiłem o co chodzi więc pewnie bez numerka się nie obejdzie bo melepetom nie chce się szukać :(

poszukaj może na forach AR w Australii, w 2010 roku poszło tam trochę pozegnalnych GT 3.2

Wiem, że w Polsce nie dostanę. Chodzi mi o znalezienie numeru OE tych znaczków bo może wtedy uda się je skądś wykopać. Na razie jedyne znaczki QO bez nazwy modelu jakie znalazłem są od Alfasuda. Ale one są emaliowane więc się średnio nadają do 166, potrzebuje elastyczne :(

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

QO rzeczywiście było tylko na Japonię, nie ma tych znaczków w żadnym katalogu producenta i prawdopodobnie było z nimi tak samo jak
z QV na Europę - znaczek niby oficjalny ale tak naprawdę dokładany przez przedstawicielstwa na dany kraj, zielonej koniczynki ori na GT też
nie da się zamówić... chciałem mieć na słupkach C - moje rozwiązanie jest znane

31a.jpg 3.jpg 30.jpg

jak bardzo chcesz mieć złote to musisz je dorobić - tu możliwości trochę jest ale licz się z kosztami
najtaniej pewnie u producenta znaczków żelowych, drożej - u grawera/medaliera (rozważałem ta opcję - ale że znalazłem to co widzisz
na zdjęciach wyżej za grosze i pomimo ze rózni się od ori to zaspokoiło moje potrzeby)

tak wyglądał QR na GT - szczerze - wolę swoje ;)

alfa-gt-qv-oro-4-jpg-38d225f57fe,0,920,0,0.jpg

Ostatnia edycja:
Znalazłem QO do GTV Milano w cenie która trochę zrywa beret (500 za sztukę) no i na dodatek jak wyżej: blacha na wcisk/wkręt. W Japonii są do kupienia naklejane, ale też "sztywne" (blacha + emalia) no i wielkie (8cm średnicy) co mnie średnio urządza. Zresztą są w podobnej cenie, a 1000 za dwa znaczki to nawet dla mnie trochę za drogo. Jak nie uda się w sensownej cenie zamówić żelówek, to będzie bieda :(

Te białe QO na czarnej 166 by się spoko prezentowało :)

Amortyzatory
Powrót