Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To może być też kwestia planow produkcyjnych, sprzedażowych i zamówień.Te Giulia/ stelvio które są na stanach salonowych zauważ że wszystkie są z 2025.mowa oczywiście o wersji 2.0 T
Na stronie Alfa Romeo z konfiguratorem nie ma już silnika benzynowego 2.0, więc to koniec obecnej generacji Giulii i Stelvio, bo chyba na diesla nie będzie wielu amatorów. Najnowszy rocznik jaki można było kupić to 2025 i koniec, reszta jest historią. No chyba, że ktoś celuje w Q, to ta jeszcze jest dostępna.To może być też kwestia planow produkcyjnych, sprzedażowych i zamówień.
A to ciekawe, pewnie jakaś krajowa polityka podatkowa o tym decyduje, bo obiektywnie patrząc, to poza niskim spalaniem, zalet ciężko się doszukać w tym konkretnym dieslu. Tak czy inaczej, zapewne 90% albo i więcej sprzedaży w Polsce to była benzyna 2.0. Pewnie teraz sprzedaż Q będzie wyższa niż tego diesla.We Włoszech zdecydowana większość ludzi jeździ na dieslach i uważa, że 2.0 benzyna to kibel. Dokładnie odwrotnie niż u nas.
Ja się nie zastanawiałem i w poniedziałek odebrałem Giulię.Dlatego tak mocno zastanawiam się na pod ostatnia stelvio
No właśnie takich samochodów prędko nie będzieJa się nie zastanawiałem i w poniedziałek odebrałem Giulię.