[145] Oryginalne radio....

Lesiu.Z

Nowy
Auto
ZFA199 oraz ZAR930
Witam kolegów.

Czy do 145 to jeszcze gdzieś istnieją, da się kupić oryginalne radio na kasety, takie z rameczką? Oczywiście używane, coś takiego jak w załączniku? Na ebaju widziałem, 69&, troche drogo :P

Załączniki

• radioooo.jpg
    radioooo.jpg
    56.5 KB · Wyświetleń: 106
Ja kupiłem właśnie na Ebayu za 40GBP nówkę sztukę:D Widziałem że później staniały ale czy są jeszcze to nie sprawdzałem...
Do tego dokupiłem kasetę adapter na mini jacka i do telefonu podłączam jak jeżdzę. Radio, muzyka, youtube, navi, telefon wszytko idzie na samochodowym audio :cool:

Ostatnia edycja:
Swietne radyjko, to Philips jest. Ciekawe czy to stara oryginalna produkcja philipsa z dobrych lat czy jakiś chiński zamiennik.

Teraz kosztuje 29funt, ale po wpisaniu kraju wysyłki cena + ship skacze do 68 :D Kurcze, wolał bym coś taniej :P

Swietne radyjko, to Philips jest. Ciekawe czy to stara oryginalna produkcja philipsa z dobrych lat czy jakiś chiński zamiennik.

Teraz kosztuje 29funt, ale po wpisaniu kraju wysyłki cena + ship skacze do 68 :D Kurcze, wolał bym coś taniej :P

Mam namiar na takie radio od ręki...250 zł jeśli jesteś zainteresowany.

a może chcesz takie radio 50zł plus wysyłka ,sprawne

Załączniki

• IMG_4624.jpg
    IMG_4624.jpg
    69.4 KB · Wyświetleń: 103
Cześć! Wiem,że to już trzy lata, ale spróbuję. Ja byłbym chętny do zakupu takiego radia. Oczywiście zależy od stanu urządzenia.

Udało mi się! Kupiłem Philips 22DC710/25S. Mam tylko problem żeby poznać wszystkie funkcje. Szukakem w Internecie instrukcji, ale nie znalazłem. Macie może taką albo podobną instrukcję? Dzięki z góryradio.jpg

Ale jak!?
Gdy ja szukałem to nie mogłem dostać. Co prawda ostatnio kupiłem następną skarbonkę (166), ale radio oryginale to jednak nadal rarytas.

Szczerze zazdroszczę i pozdrawiam.

Ale jak!?
Gdy ja szukałem to nie mogłem dostać. Co prawda ostatnio kupiłem następną skarbonkę (166), ale radio oryginale to jednak nadal rarytas.

Szczerze zazdroszczę i pozdrawiam.

Pomógł oczywiście Internet. Szukałem w całej Europie, napisałem dziesiątki listów do szrotów we Włoszech i w końcu na Węgrzech znzalazłem chłopaka który niedawno temu miał wypadek i postanowił sprzedać swoją Alfę na części. Ze zdjęć wynikało, że ma moje wymarzone radio. A potem już prosta droga.
Jeśli dalej masz zamiar kupić radio to spróbuj to:
kijiji.it/annunci/ricambi-auto/udine-annunci-udine/autoradio-mangiacassette-alfa-romeo-145-usata-60653930/148208351?utm_source=systememail&utm_medium=core&utm_campaign=copyreply

Ostatnia edycja:
Wow. Fajne radio. A to Twoja 146 z klimą ?

Tak jest moja. Jestem bardzo z niej dumny. Rocznik 1999, 12.600 km, stan idealny. Kiedyś zacząłem od 146 i teraz po 156,159 i Giulia wróciłem do początków.

Załączniki

• DSC01596.jpg
    DSC01596.jpg
    75.9 KB · Wyświetleń: 113
Ostatnia edycja:
Kupiłem sobie na święta

20211212_115724.jpg
20211212_142345.jpg

Stan bardzo dobry,nawet kod i instrukcję dostałem

Teraz kosztuje 29funt, ale po wpisaniu kraju wysyłki cena + ship skacze do 68 Kurcze, wolał bym coś taniej

Amortyzatory
Powrót