• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Oryginalna navigacja Giulietta

mlody.czub

Nowy
Auto
giulietta 1.4TB distinctive
Witam.
Przekopalem wszystkie tematy i nie znalazlem w sumie odpowiedzi na moje pytanie.
Dzisiaj zakupilem giuliette 1.4 distinction 170km i nie mam w niej wyswietlacza navigacji. Jest taki dziwny przycisk do wciskania na kokpicie i zaslepka w miejscu wyswietlacza. Na allegro widzialem fabryczny wyswietlacz z panelem sterujacym, ale zastanawiam sie czy jest mozliwosc plug&play dolozenia tego zestawu, miedzy innymi czy beda wyswietlaly sie wszystkie opcje w trybie dynamic. W chwili obecnej po jezdzie probnej zagowazylem ze cisnienie sprezania wyswietla sie na desce rozdzielczej. Przerabial ktos moze ten temat?

To znaczy, że masz gniazdo do nawigacji TomTom. 20130407_172009.jpg

Ostatnia edycja:
Tę opcję trzeba było zakupić na etapie zamawiania auta - teraz można przerabiać ale będzie duużo drożej

1700zł do Juli navi do egzemplarza który jej nie ma.

Wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo. Za okolo 1600zl moge kupic navi z panele sterujacym, pytanie tylko czy sa tam wszedzie kostki potrzebne do podlaczenia i czy po podlaczeniu wszystko co powinno byc wyswietlane na monitorze bedzie wyswietlane. Samochod kupilem uzywany wiec raczej nie za bardzo moglem navi domowic sobie.

Sam się zastanawiałem nad Guliettą, egzemplarz do testowych, bez nawi, dołożenie oryginalnej nawigacji jest bezproblemowe. Ty masz deskę "przygotowaną do montażu".

Ciekawe tylko czy to co sie wyświetla na desce rozdzielczej samo przeskoczy na navi, czy będzie i tu i tu albo co mam nadzieje ze sie nie stanie, zastanie w liczniku. Chyba sam będę sie musiał o tym przekonać.

mam navi;) to co na navi:D nie ma na liczniku ogólnie navi to era kamienia i tyle

Owszem deskę przygotowaną do TomToma ale nie do nawi otwieranej zamiast schowka - nie wystarczy tylko włożyc i podpiąc kabelków.....
Dokładnie, musiałbym rownież obudowę dokupić, jakaś plastikowa ramka ale nie mogę tego na chwile obecna nigdzie dostać. Wydaje mie sie ze najpierw musiałbym zdjąć ta obudowę która mam i zobaczyć czy mam tam kostki do podpiecia. Chociaż równie dobrze moze być nawigacja podpisana pod konsole sterującą. Ciekawe cześć goście z serwisu by wiedzieli.

Amortyzatory
Powrót