Orszak weselny!!

damian2709

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2,4 jtd Sportpack
Witam, zaczne moze od tego ze chcialbym zorganizowac taki maly przejazd kilku samochodow naszej ulubionej marki w prezencie jako grupa prowadzaca badz zakanczajaca przejazd samochodu weselnego na moim weselu, chcialbym zeby bylo nas kolo 20 aut ale to jest uzaleznione tylko od checi i mozliwosci obywateli naszego forum::P ciekaw jestem czy bylby ktos zainteresowany taka pomoca poniewaz wydaje mi sie ze calkiem ciekawie bedzie to wygladac no i przy okazji bylbym szczesliwy ze jedzie ze mna tyle pieknych aut :D co prawda do wesela jeszcze nie cale 2 miesiace ale jesli bylby ktos zainteresowany to poszukuje ludzi ze slaska i okolic olkusza w malopolsce poniewaz przejazd bylby z jaworzna ( śląskie ) do wolbromia (małopolskie) w razie gdyby ktos mial jakies pytania prosze pisac tu lub pm do mnie postaram sie jakos lepiej nakreslic cala sprawe. wesele jest 26 maja to jest sobota jakby co :P pozdro i czekam na chetnych :D
O temacie pisalem juz w hyde parku ale ktos na spocie powiedzial zeby tu założyć nowy temat wiec zakladam moze teraz bedzie wieksze zainteresowanie tematem. pozd

ja chętnie wezme udział :)
co w tym Jaworznie sie porobiło wszyscy się chajtają,może i dobrze bo czemu mają mieć lepiej niż ja:lol:

W sumie już będę chyba po maturach, więc może i bym dołączył.. Ale jak na razie niczego nie obiecuję :P

Jeśli podołam zakupić do tego czasu nowa Belle to mozesz na mnie liczyć...

ja tez moge się pisać chociaz nie wiem czy bede w malopolsce

Hehe widze ze wkoncu wkleilem temat w dobre miejesce tu prznajmniej ktos zaglada :P im nas wiecej tym lepiej :P pozdr i licze ze bedzie troche aut :D

Myślę ze uda mi się być
A po orszaku pojedziemy sobie wszyscy na grilla gdzieś w pobliżu i git :-)
W sumie można by zabrać kierowców zastępców to odrazu można by weselną wypić ;-)

Data to 26 maj godzina 16 w kosciele w pilicy ale moze lepiej by bylo jakbysmy wyjechali odemnie z pod bloku i podjechali pod panne mloda:P szczegoly jeszcze do dogadania :D jakby cos postaram sie na bierzaco odpisywac na jakiekolwiek pytania :D

trasa bedzie wygladac tak : Jaworzno- wolbrom-pilica w takiej olejnosci jak napisalem bo najpierw wyjazd odemnie do mlodej pozniej do kosciola i tu sie rozstajemy ale wtedy macie blisko do ogrodzienca wiec mozecie sobie tam zrobic jakis maly zlot czy jak kto tam sobie to nazwie :P bo nie wiem ale widac sa chetni sie napic wiec w tym rejonie jest troche miejsc gdzie mozna zrobic jakiegos grilla i cos sie napic:P

Do Wolbromia i Pilicy mam blisko, Jaworzno niestety już kawałek jest.. :P

w dzień Matki :P ja jeszcze zobacze co i jak postaram sie dla 2,4 przybyć ale głowy narazie nie dam se uciąć :)

no i takie podejscie jak ma hans mi sie podoba:P a ty mel nie masz wcale tak daleko to z dluzca jakies 40 km :P ale zawsze moznesz dolaczyc w olkuszu lub kluczach zalezy jak pojedziemy :D

a wiela flaszek tam mosz synek ??

:lol:

bo na pusto to jo nie jada

:lol:

jaworzno - wolbr == ok 50-60km
wolbrom - pilica == ok 15km

no kurde trocha sie pojeździ jak by nie było

a wrócić do dom i dojechac do jaworzna tyż trza

Ostatnia edycja:
hmm ze tak powiem szalu nie ma ale mysle ze jak znajdzie sie z 15-20 osob chetnych na taki wyjazd to raczej trzezwi nie wrocicie do domu :P dla kazdego cos mokrego sie znajdzie :PP ze tak powiem :D haha

ja z jaworzna do wolbromia przez klucze mam 46 km od siebie a tobie prawdopodobnie pokazalo zumi do centrum czyli +10 km no i pewnie glowna droga a nie przez bukowno :P ok zreszta zobaczymy blizej 26 tego ilu bedzie chentych :P

Amortyzatory
Powrót