• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Opuszczona 33

Dziubek99

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 166 2.0 TB byla Alfa romeo 166 FL 2.4 JTD jest
Witam wszystkich

Czy ktoś z Wrocławia zna może właściciela tego autka?? Stoi i niszczeje więc skoro właścicielowi nie jest potrzebna to chętnie ją odkupię za nie duże pieniążki. Tema umieszczony też w dziale 33/164 i proszę o nie usuwanie.

20170303_161631.jpg20170303_161641.jpg

Stoi na ramkach więc wątpię by ktoś ją opuścił

Stoi na ramkach więc wątpię by ktoś ją opuścił

Ale niestety jest Stoi tam przynajmniej od roku, ma wybitą szybą w tylnych prawych drzwiach, z chodnika pod spodem widać że nie ruszana już szmat czasu. Do tego jest otwarta, ma wyciągnięte zegary i zerwaną stacyjkę więc nie wydaje mi się żeby jeździła na co dzień. Ramki jeszcze o niczym nie świadczą. :)

W sumie racja

Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka

Rejstracja wskazuje na Piłę szukaj znajomości w Policji to ci ustalą właściciela (nie oficjalnie)

Kolego, jak pamiętam to ta Alfa przynajmniej 3-4 lata już tam stoi, jak nie lepiej... o właścicielu nie wiem nic, ale próbowałbym tak jak kolega wyżej radzi.
Pozdrawiam :)

Ktoś gdzieś już próbował ją odkupić i albo się nie udało, albo nie znaleziono właściciela. Bo widziałem już te fotki dawno temu :)

Rejstracja wskazuje na Piłę szukaj znajomości w Policji to ci ustalą właściciela (nie oficjalnie)

Tylko co mi po tym że będę miał adres właściciela?? Pojadę do Piły i zapytam czy nie chce sprzedać??

Bardziej myślałem o numerze tel i właśnie po to jest to ogłoszenie. wolałbym pogadać z gościem i ustawić się na spotkanie. Nie chciał bym się komuś zwalać na chate niespodziewanie.

Amortyzatory
Powrót