Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam kupiłem opony nokian powerproof 225/45/17 XL i teraz mam pytanie czy takie opony zmieszczą się do zwykłej alfy 1,9 jtdm 120km. I czy można montować takie opony do tego typu alfy? Pozdrawiam.
Indeks 94 nośności. Co to oznacza?
Wiesz ja kupiłem auto z sprowadzone z zagranicy.I ten belg co nim jeździł zamontował tam 225/45/17 Hankook całosezonowe.No to ja sugerując się kupiłem ten sam rozmiar.Tylko mi powiedz czy takiego typu wzmacniane opony są własciwe dla naszych alf? I czy miałeś opony wzmacniane?
Natomiast dalej jest kwestia gdyby się coś stało to czy ubezpieczyciel będzie szukał dziury w całym i każdego pretekstu czy nie.
mierząc metrówką są 0,5 cm szersze od zwykłych
Aha dzieki za odp.:agree: Bo kurna wpisuje na necie a tu piszą że opony XL są przeznaczone do aut sportowych i suvów przede wszystkim.Zdębiałem ale skoro mówisz że miałeś je u siebie i nic nie tarło : No to spoko
epsi::five: