Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a dlaczego ta sama opona z drugiej strony wygląda już normalnie ? może jednak to jest przetarte
Pokaż załącznik 224296Pokaż załącznik 224297
a tu fotki tej drugiej opony ta sama data produkcji i ta jest ok
Myślałem, że tacy Janusze już powoli wymierają...
Myślałem, że tacy Janusze już powoli wymierają...
Wlasnie widac jakie b ladne te opony. Masakra takie opony kupowac. Przeciez to na smietnik sie nadaje . Strach jezdzic
Wysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka
no no tylko jedna... Jak tam chcesz, ale 10 lat to jest pruchno. Ja nie patrzę na to kto ile i na jakich jeździ, ja osobiscie dbam o swoje i rodziny bezpieczeństwo i kupuję nowe i użytkuję max 5 lat. Każdy robi co uważa... 1000zł średnio za komplet to nie majątek.czytaj ze zrozumieniem , tylko ta jedna tylna jest w takim stanie , z tego co się orientuje okres użytkowania opony nie powinien przekraczać 10 lat tak jest to przyjęte . Alfę użytkuje sporadycznie mam 2 inne auta w tym jedno robocze więc nim robię najwięcej kilometrów,alfa robię max 4 tys rocznie i czy jest sens kupować nowe opony ? Ciekawe czy wszyscy na forum jeżdżą na nowych oponach . Szczerzę nie zauważyłem przy oglądaniu ze ta jedna jest w tak kiepskim stanie z tej jednej strony , dopiero to na drugi dzień w domu zauważyłem . Dla komfortu psychicznego zamienię te tylne opony na coś innego . Dzięki za szczere odpowiedzi pozdrawiam