Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1. Rozrząd w Busso to 1700+, w JTDku to 700
2. Zużycie paliwa przy spokojnej to 9 i raczej niżej nie zejdziesz, po mieście 12 z bardzo lekką nogą, Diesel przy takiej samej jeździe pali 5 i 7
Ja zawsze liczę rozrząd razem z wielorowkowym i wtedy wychodzi te 200- 300 więcejDwie poprawki - rozrząd 900 + wymiana około 450-500 zł (byle kto nie zrobi trzeba mieć blokady)
Zużycie paliwa na trasie bez szaleństw 9 -9,5 l/100km na mieście około 14 l/100km
Radość z jazdy bezcennai te zdziwone miny właścicieli niemieckiej motoryzacji.
![]()
Co to za porównania? spalanie benzyniaka prawie 200KM do traktora ledwo ponad 100KMJa zawsze liczę rozrząd razem z wielorowkowym i wtedy wychodzi te 200- 300 więcej
A co do spalania, wszystko zależy od nogi w JTDku wychodzi 5,5 do 6 średnio na trasie, ale jak kiedyś się śpieszyłem to owaliła 13,5 na tej samej trasie, tak wiec i Diesle nie palą mało
Bez dmuchawy z wolnego ssaka wiele nie ugrasz, na drugie auto myslalem o 156 GTA, ale jak do serii bym dorzucil 20 koni bylby sukces. Tu mam troche inaczej i na przekroczenie 300 koni musze wydac 2 patykiNie piszemy tu o moim silniku bo pewnie nie wiesz ile ma tak naprwde koni mój silnik wiec sie nie wypowiadaj o ile mniej ma twój.Porównywanie spalania disla z benzyniakiem raczej to zły pomysł albo wybierasz silnik do przyjemności i nie płaczesz na stacji albo do oszczednej jazdy