• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] opcje w nowej Mito

Andrzej_Kolbudy

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 156 2.0JTS; Ford Fiesta ST 3D 200KM, Fiat 500X, była Alfa Romeo Mito i Vespa125
Przymierzam się do wymiany mojej Mito na Veloce 170KM.
Veloce ma czarną podsufitkę. Nie wiem jaki to ma wpływ na odczucie we wnętrzu. Czy, ktoś kto jest w posiadaniu QV lub Giulietty Sprint może mi odpowiedzieć, czy warto wybrać opcję przyciemnianych bocznych i tylniej szyby?

Czarna podsufitka na pewno optycznie zmniejszy Ci wnętrze.

Ale wygląda grubaśnie.

Fajne jest wnętrze czarne u góry. Bardziej mi podchodzi, niż jasne w Bravo.

pzdr, tadzikpl

Czarna podsufitka nie wiem, ale ostatnio przyciemniłem szyby u siebie w Mito i samochód wygląda jeszcze zajebiściej :D

ja mam czarną podsufitkę, przyciemniane szyby w Julce QV, do tego szklany dach. I uważam, że nie innej opcji, jasny dach wygląda jak w Pasku TDI na taxi ;)
Nawet jak zasłonie szyby dachu roletkami to i czarny dach daje fajny klimat. Mój ojciec ma w BMW antracytową podsufitkę (ma szyberdach) a brat też ma antracytową podsufitkę, ale nie ma szyberdachu i do tego czarne fotele i w każdym aucie robi to fajne wrażenie.

Lubię jasne wnętrza, ale od linii szyb w dół - takie pakiety jak np. dolna połowa deski jasna a dach i góra deski czarna to ideał (w Julce niestety tak dobrze nie może być ;) )

Da się - i to w dodatku elektrycznie i nie trzeba się męczyć jak w Julce... Przez 7 lat zasłoniłem może ze 3 razy :).

Cennika do nowej wersji Mito jeszcze nie ma ale widać, że trochę pozmienia się wyposażenie. W wersji Super mają być lepiej wykończone fotele oraz światła przeciwmgielne oraz koła 16 tki aluminiowe. Ciekawe jak mocno podniosą ceny z tego tytułu.

Cennika nie ma. Pewnie produkcja rozpocznie się we wrześniu. Felgi 16" były cały czas w Distinctive dla mocniejszych wersji. Czym dłużej czekam tym bardziej się zniechęcam do wymiany.

Amortyzatory
Powrót