Olkusz - spocik !!!

obserwuję cały czas i jak tylko będę mógł także wpadnę ale to zależy czy wezwą mnie jutro do pracy czy nie

Czyli w Chrzanowie nie spotykamy sie aby jechac wspólnie do Olkusza,tylko kazdy w swoim zakresie?

Nie moge sie do niego do dzwonic :D nie wiem ile on ma tych numerów jutro mu dupe skopie na spocie :D:D

...Witam , brać!!! no to co - pogoda ładna, troche zimno ale myślę, że damy radę no nie!? Ja czekam koło carrefoura przy flagach jak przejście dla pieszych na przeciwko wjazdu z Rabsztynskiej ( tej na wolbrom) . Jak cos podaje mój nr 697608407. Do zobaczyska!!!

No ja mam wolne...wiec teoretycznie mógłbym wpaść pooglądać sobie autka :D
Ale szykuje mi sie wyjazd jeszcze teraz do Rzeszowa...ciekawe czy się wyrobie :P

Witam my rowniez bedziemy to znaczy ja z moja kobieta :)
Do zobaczenia o 16 lub po 16.

Pozdrawiam

I ogólny spot AR w Olkuszu!!!

no i witam po spocie, serdecznie dziękuję wszystkim za udział, chociaż zimno jak diabli na tym parkingu było, hihihi. Sympatyczna atmosfera spotengowana dowcipem i dociekliwością Bociana:D:D:D (miło, że wpadłeś) sprawiło, że uwierzyłem w to, że możemy się spotykać dalej integrować. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do ponownego zobaczenia, może już w szerszym gronie!!!:D:D:D

nastepnym razem może będzie nas więcej:P ale nie było tak źle

no i niedziela przeleciała w fajnym wesolym towarzystwie alfistów dziękuje i prosimy o więcej!!!!

A ja nie dopisałem :(
Jak jechałem w stronę Rzeszowa na 4 widziałem sporo Alfetek.... :D kierujących się na Kraków. i tyle :(
ehh...może następnym razem

No spocik bardzo fajny :) nastepnym razem niech ktos wezmie aparat :D tylko niech wczesniej napisze zebym Alfusie umył a nie jak dzis taka brudna był ze az wstyd :D.
Jeszcze raz dzieki za fajny spocik byle tak dalej :)
No i wiadomo trochu nas było ale im wiecej tym lepiej :)
Pozdro dla tych co byli :)

ale na młodego mom focha - nie doł mi ani jedny frytki :mad:

:D

zimno było ale herbata "summer" była :P

aha
spotengowana

uwierzyłem w to, że możemy się spotykać dalej integrować

potęgować ;)

no możecie się spotykać - mam blisko , a teraz na "gnojówce" 7/100 to mogę hulać jak młody jeleń po całym lesie za łaniami :D

Ostatnia edycja:
witam ja rowniez dziekuje za mily spocik :) na ktory tak dlugo czekalismy ale w koncu sie udalo, atmosfera byla bardzo mila :) mam nadzieje ze na spocikach bedzie coraz wiecej Alfoholikow.

Pozdrawiam wszystkich.

Szkoda, że nie dojechałem, trochę mi się zakupy przeciągnęły, następnym razem będę:D

Amortyzatory
Powrót