K
kondzik1985
Guest
jaki kupic olej?? polsyntetyk. alfa 156 1.9 jtd. przejechane 180tys. ??????????????????????????????????????????????
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a z drugiej strony:slider2002 napisał:ze wane zeby olej byl pewny i markowy oraz to zeby byl wymieniany co 10tys km. ....
Jak miałes okazję przetestować zużycie na dystansie 15tys km - jak wymiana co 10tys kmslider2002 napisał:ja osobiscie jezdze na mobis super s i tez nie mam zamiaru zmieniac go na inny. przez prawie 15 tys km ani grama nie ubylo. ...
Maciek-156 napisał:slider2002 sam piszesz żę
a z drugiej strony:slider2002 napisał:ze wane zeby olej byl pewny i markowy oraz to zeby byl wymieniany co 10tys km. ....
Jak miałes okazję przetestować zużycie na dystansie 15tys km - jak wymiana co 10tys kmslider2002 napisał:ja osobiscie jezdze na mobis super s i tez nie mam zamiaru zmieniac go na inny. przez prawie 15 tys km ani grama nie ubylo. ...DD