Okazje, rarytasy, czyli dla każdego coś ciekawego

Ostatnia edycja:

Witam,
To nie jest oryginalna obudowa, inne tworzywo, inne symbole na przyciskach, troche inny grot, brak logo AR.
Kupilem jedna taka obudowe i zamowiłem nowy kluczy w ASO (nie mozna zamowic samej obudowy) różnice widac ale srodki mozna przełożyc, wszsytko pasuje. Tylko nie umiałem wydłubać starej pastylki, wymieniłem tylko pół obudowy w starym kluczyku.

Na przełożenie pastylki jest tylko jedna metoda - bardzo niehumanitarna. Lutownica i stopniowe podtapianie plastiku dookoła - sam tak robiłem, wszystko działa.

Polowanie na używanego ori zendera juz nie ma za bardzo sensu, bo nasz rodzimy autods robi nówki sztuki (cena na stronie jest dla zagramanicy :D , u nas sporo taniej )

Tylko że ori masz z plastiku a auto ds z laminatu. Plastik barzyj wytrzymalszy ponoć. Od auto ds miał krispl założony pakiecik. Za całość coś koło 1200 placil. Zender do przedlifta to piękna sprawa

wysłane z WC

fotele jakieś kombinowane, bo mają cos za mało przeszyć na siedzisku i oparciu, a dodatkowo nie mają loga alfa romeo.

Tylko że ori masz z plastiku a auto ds z laminatu. Plastik barzyj wytrzymalszy ponoć. Od auto ds miał krispl założony pakiecik. Za całość coś koło 1200 placil. Zender do przedlifta to piękna sprawa

wysłane z WC

Tylko ze latanie zniszczonego zednera szpachla powoduje ze ma się plastikowego ze szpachla, wole nowy z laminatu :)

autods podobno jakościowo bardzo dobrze wypada. Z ciekawostek, to mają jeszcze zestaw dokładkę do polifta utrzymaną w podobnej stylistyce (na stronie nie ma). Nawet się zastanawiałem nad tym

Amortyzatory
Powrót