• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Oil catch tank 15 mm

magil

Super Moderator
Członek ekipy
Auto
Stelvio
Cześć,

Zna ktoś źródło, gdzie można nabyć oil catch tank z króćcami 15 mm w rozsądnej cenie? Albo same króćce 15 mm pasujące do takiego jak na aukcji http://allegro.pl/oil-catch-tank-zbiornik-odmy-na-olej-d1-spec-15mm-i5735836110.html?
Mam identyczny, ale z króćcami 9 mm. (a zapłaciłem za niego mniej niż połowę kwoty co za ten w linku), tylko chciałbym taki z większymi króćcami. Odmę mam standardowo 15 mm i nie chciałbym się bawić w przejściówki.

Szukałem w sklepach hydraulicznych, ale gwint na króćcach jest jakiś "chiński" i żaden ogólnodostępny nie pasuje niestety.

Dzięki, zapytam :) Chociaż szczerze przyznam, że ten model oct nie pasuje do mojej koncepcji :D

Potwierdzam ja mam od nich i bez problemu można zamówić z króćcem o praktycznie dowolnej średnicy + wybrać czy mają być pod kątem 90 stopni. A same króćce mogą być zarówno w przykrywce jak i w ściankach.
Jeśli szukałeś w sklepach hydraulicznych to raczej trafiałeś na gwint w rozmiarze calowym.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót