Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

LIGAR Ja tam też będe wpadał :))) tylko zrób zakup lepszych hamulców :D

ps kto mi pomoże nowy dolot zamontować za niedługo? :D:D

złe mam heble ?

Nieważne czym, ważne kto!

----->:cray:

No i chociaż jeden kolega złapał klimat :D

Patrząc tak jak Wy to ja też nie powinienem jeździć bo mam tak mało koni że nie mam z kim startować i napęd tylko na dwa koła ...

To ma być fun i wierzcie mi ze zawsze się da dobrać takie pary żeby było wesoło. Pomijam już fakt że można sobie popatrzeć na różne dziwne autka "w akcji".

e e e ... spokój!!
Ligar w Katowicach byłam raz i to podobno jak była mała frekwencja aczkolwiek wydaje mi się że KRK znacznie się różni... chociaż sa pewne podobieństwa. Na bora króluje VW pod go sportem VAG. Wszystko zależy od tego gdzie masz bliżej :)

Popieram :)

No i chociaż jeden kolega złapał klimat :D

Patrząc tak jak Wy to ja też nie powinienem jeździć bo mam tak mało koni że nie mam z kim startować i napęd tylko na dwa koła ...

To ma być fun i wierzcie mi ze zawsze się da dobrać takie pary żeby było wesoło. Pomijam już fakt że można sobie popatrzeć na różne dziwne autka "w akcji".

Reprezentacja była znikoma czyt. Venom i ja. Trzeba częściej organizować takie mini zloty. Można pojeździć pooglądać i dowiedzieć się czegoś nowego! (dowiedziałem się że mam uwalone sprzęgło ale i tak warto było :D )

Reprezentacja była znikoma czyt. Venom i ja. Trzeba częściej organizować takie mini zloty. Można pojeździć pooglądać i dowiedzieć się czegoś nowego! (dowiedziałem się że mam uwalone sprzęgło ale i tak warto było :D )

Po pierwsze - sorry za spóźnienie.
Po drugie - super że przyjechaliście.
Po trzecie - wielka szkoda że nie mogliście zostać bo się o 22 zaczęło dziać :D w dużym skrócie było tak:
Ja vs. Golf MK2 1.9 TDI 110KM - strasznie długo widziałem go z boku... ale od 3 biegu już był w lusterku ;P
Ja vs. Ford Puma 125KM - miazga ...
Ja vs. Mercedes C 2.2 CDI - miazga ...
Ja vs. Mercedes CLK 270 CDI - próbowaliśmy kilka razy i tylko jak nie wbiłem w jednym przejeździe 3-ki to mnie odstawił. Pozostałe 4 przejazdy - rozjechany :D
Ja vs. Golf MK3 1.8T 274KM/350Nm - do końca 2 biegu łeb w łeb, potem Golf złapał trakcje... :/
Gostek z BMW 530d wymiękł i nie chciał ze mną jechać, a szkoda bo robił CLK więc mogło być ciekawie...

A najfajniejszy pojedynek wieczoru to:
Golf MK3 1.8T 274KM/350Nm vs. Audi S4 2.7 Biturbo 330KM/470Nm - no i golf nie miał szans z czterołapem...

quatro mam zawsze mozesz poprosić o busssa :D Pomyśl jaki wstyd będzie jak ci zrobi kuku :P

Po pierwsze - sorry za spóźnienie.
Po drugie - super że przyjechaliście.
Po trzecie - wielka szkoda że nie mogliście zostać bo się o 22 zaczęło dziać :D w dużym skrócie było tak:
Ja vs. Golf MK2 1.9 TDI 110KM - strasznie długo widziałem go z boku... ale od 3 biegu już był w lusterku ;P
Ja vs. Ford Puma 125KM - miazga ...
Ja vs. Mercedes C 2.2 CDI - miazga ...
Ja vs. Mercedes CLK 270 CDI - próbowaliśmy kilka razy i tylko jak nie wbiłem w jednym przejeździe 3-ki to mnie odstawił. Pozostałe 4 przejazdy - rozjechany :D
Ja vs. Golf MK3 1.8T 274KM/350Nm - do końca 2 biegu łeb w łeb, potem Golf złapał trakcje... :/
Gostek z BMW 530d wymiękł i nie chciał ze mną jechać, a szkoda bo robił CLK więc mogło być ciekawie...

A najfajniejszy pojedynek wieczoru to:
Golf MK3 1.8T 274KM/350Nm vs. Audi S4 2.7 Biturbo 330KM/470Nm - no i golf nie miał szans z czterołapem...

Aaaa w takim razie masakra! Niestety o 22:00 byłem już w pracy :).

Ale przyszły czwartek kończę o 22giej wiec zapewne się pokażemy :D

Pozdro

a to złapane w Kato właśnie :P
ogólnie ludzie z A3 grupa śląska bardzo fajni zresztą grupa VW z krk również...
w Kato była nawet Brera ale właściciel był jakiś dziwny :P

img1153q.jpg

Ostatnia edycja:

Tak, złote na GB blachach jeszcze było w czwartek.
A czemu? Powinienem coś wiedzieć o nim? ;)

Chyba tam nie mam co szukać swoim... Postoję najwyżej z boku i popatrzę następnym razem

Luz, właśnie brakuje nam słabszych furek, bo ileś tam ludzi by chciało spróbować, a nie mają z kim bo wszystko co jeździ jest mocno wydłubane...
Jedna kwestia - jak już ktoś chce być widzem, to zawsze można się z kimś zabrać. Ja często mam kogoś znajomego w autku.

Aaaa w takim razie masakra! Niestety o 22:00 byłem już w pracy :).
Ale przyszły czwartek kończę o 22giej wiec zapewne się pokażemy :D
Pozdro

No i luz. Teraz tylko trzeba się modlić o pogodę - żeby nie padało w czwartek ;P

---------- Post dodany o godzinie 22:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:22 ----------

!!! JA CHCE TAKIE FOTY MOJEJ BELLI !!! :man_in_love:

Do czego to doszło żeby jakieś zdechłe prosiaki focić zamiast porządnych, pięknych włoskich bolidów AR?? Normalnie zaraz się tu obrażę ;P

A i proszę o wyjaśnienie dlaczego prosiak fotę ma, a moja bella co to potem stała za tym prosiakiem takiej fajnej foty nie ma, coooo ??? ;)

Mam nadzieje że teraz w czwartek będzie fajna pogoda :) podskocze sobie z nudów tylko szkoda że piwko nie będe mógł wypić :(

!!! JA CHCE TAKIE FOTY MOJEJ BELLI !!!

Do czego to doszło żeby jakieś zdechłe prosiaki focić zamiast porządnych, pięknych włoskich bolidów AR?? Normalnie zaraz się tu obrażę ;P

A i proszę o wyjaśnienie dlaczego prosiak fotę ma, a moja bella co to potem stała za tym prosiakiem takiej fajnej foty nie ma, coooo ???

jak chcesz to się zrobi... ja znam nawet kogoś kto Ci to zrobi :P

Prosiak stał od samego początku więc mu fotę zrobiłem a Ty się spóźniłeś kolego więc to że Twoja Bella nie ma foty takiej to Twoja wina :D ja na jej miejscu zarzucił bym jutro fochem i nie odpalił :P

podskocze sobie z nudów tylko szkoda że piwko nie będe mógł wypić
zawsze możesz wypić jak wrócisz :P

Prognozy na najbliższy czwartek są bardzo dobre - słonecznie, około 19 stopni i BEZ DESZCZU :D
Postaram się skontaktować z właściwymi ludzikami i ustawimy się na czwartek z jakąś konkretną zabawą :)
Oczywiście dam Wam znać co i jak, jak już będzie ustalone.

Mrutyna, powiem Ci że za serię takich fotek to ja Ci do Czorsztyna przywiozę baaardzo dobrą flaszkę ]:->
A fakt że się spóźniłem, nie jest do końca usprawiedliwieniem, ale niech będzie - tym razem przyjmę na klatę ;)

---------- Post dodany o godzinie 08:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:36 ----------

Mam nadzieje że teraz w czwartek będzie fajna pogoda :) podskocze sobie z nudów tylko szkoda że piwko nie będe mógł wypić :(

Skołuj sobie kierownika i luzik :D
Ja też czasami jadę jako pasażer żeby móc się napić "napoju bogów" ;)
Względnie ustaw się z kimś jako pasażer..

Amortyzatory
Powrót