Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Z chęcią ale czwartek będę miał dyżur, który zapowiada się średnio więc dopiero za tydzień preferuje :D

paczaj kurna ! - dochtur chałś sie znaloz - dyzur bydzie mioł
nie ciulej chopie !
jo pszinajmi pisza uczciwie - ni mom na paliwo i nie dojada :-)
no chyba ,ze o 19:40 we czwartek sie co zmini :-)

Nie wiem czy w ten czwartek nie będzie za zimno, ale w kolejny ma być już kilka stopni na plusie to przyjadę :)
Pzdr.

woda w chłodnicy mu odpuści :-) to i bydzie muk pszijechac

No, takie powroty :)
Mechanika doprowadzona do stanu używalności to i przewietrzyć sprzęt trzeba, a że akurat trochę luźniej z czasem się zrobiło to i sentymenty wróciły ;)

No, takie powroty :)
Mechanika doprowadzona do stanu używalności to i przewietrzyć sprzęt trzeba, a że akurat trochę luźniej z czasem się zrobiło to i sentymenty wróciły ;)

O kurde, ty żyjesz :D nadal masz tą 147 ze zdjęcia? Od razu jak kupiłem swoją, czyli prawie 4 lata temu, znalazłem Twoją w google i była jakąś tam małą inspiracją ;p

Będzie ktoś dzisiaj? Ostatnio nie dałem rady bo pomimo naładowania aku i tak bella nie odpaliła... Sorry.
A dzisiaj mogę podjechać, tylko dwie kwestie:
1. Czy ktoś będzie?
2. Gdzie się teraz spotykacie?

Dzięki za spota. Nie ukrywam że miło było usłyszeć że jestem "gościem honorowym" :D
Tak szczerze mówiąc to nawet nie wiecie jak się cieszę że moja idea spotkań aż tak długo się utrzymała :)
Fajnie było :D W miarę możliwości jeszcze się pojawię, może nawet w większym składzie :)

Dla wszystkich nieobecnych: Z różnych powodów będę się pozbywał belli. Trochę mi żal sprzedawać bellę ale niestety priorytety się pozmieniały, trochę inne cele i generalnie brak czasu na hobby i pasję jaką jest Alfa Romeo wpłynęło na moją decyzję.
Żeby nie narazić się na konsekwencje wymogów forum, więcej szczegółów odnośnie gratów do pozbycia i szczegółów na temat auta za chwilę i w innym miejscu (ale oczywiście poinformuję).

P.S.: W drodze do domu trafiłem na jakiegoś sleepera Leona I na SY.... Starszy koleś ale jak dorzucił do pieca to nie mogłem go przez moment dogonić ;P No ale finalnie ALFA 1 : VAG 0 ;P

Spoko, P4 machnie zdjęcia i Bajere i poleci Alfa za 20k :D

Dzięki za dziś i do następnego! :)

Panie - ja nie wiem co będę robił jutro - a Ty o 2 sierpnia pytasz :)

Amortyzatory
Powrót