Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Ja dopiero wpadne za tydzien, jezeli bede miec na rano (chyba ze mnie znowu wyrzuca na popoludnie)

Nie dawaj się tak rzucać na popołudnie :) u mnie było to samo to się wkur... i zmieniłem pracę :D

To jutro zapraszamy na 20.00 pod GO-SPORT na 3 Stawach w Katowicach ;)

Będe napewno JA, Quatrooooooo i pewnie Venom :)

Może Aniucha i Mrutyna wpadną też :D

Ubezpieczalnia WARTA :D siedze i wprowadzam sobie dane :D Ja ustalam sobie godziny pracy i zarabiam 3x więcej niż w poprzedniej :D
Jedyny minus to, że jest to umowa zlecenie no ale cóż jak narazie praca na studia idealna :D

To kto dziś wpada?

pozdrów tam w Warcie moją ciocię , znajomą i znajomego
he he
K-ce ta Warta tak ?

z tego co mi wiadomo to venom sie dzis nie pojawi....

było zimno ale nie było źle :D Ja z Kasią i Quatroooo z 2 kolegami :D postaliśmy, pogadaliśmy i pojechaliśmy :D

Zimno było, ale Mariusz miał zaj....stą koszulę rozgrzewającą tors:D Haha, zniszczyłeś cały system nią:D:D
10 minut wyścigów i zjechały się psy.
Ja się tylko zmierzyłem z Gulfem 1.8 i wygrałem. Honor Alfy podtrzymany:)

...a tutaj rozkminiłem tego VW, ale oczywiście k... nie zdążył zrobić fotki bo chyba w nosie kumpel grzebał :mad:

Ostatnia edycja:
ale i tak najlepszy jest słeter by kononowicz
12517_1164461329_86aa_p.jpeg

http://www.google.pl/images?rls=ig&...tle&resnum=1&ved=0CCoQsAQwAA&biw=1234&bih=717

Tu masz absolutną racje bocian :D

Musze taki kupić :D chociaż ten mój a raczej od mojej kobity też jest "dziarski" :D
Szkoda tylko, że przypomniałem sobie o tym, że go mam na sobie dopiero gdy rozsunąłem zamek w kurtce aby wyciągnąć portfel na środku KFC :D

pożyczę ci mój 'konon wersion" jak chcesz

pisze się na to ;) hehehe

Quatro tych zdjęć było robione multummmm co się tak obijasz z wrzucaniem? :D Czyżby mój wypolerowany paznokciem wydech prześwietlił zdjęcia na karcie pamięci? :D

i wrzucaj je jak możesz na imageshack bo tam zdjęcia są w pełnej rozdzielczości

Izane napisał:
i wrzucaj je jak możesz na imageshack bo tam zdjęcia są w pełnej rozdzielczości
Kliknij na miniaturkę i od razu będziesz miał w pełnej rozdzielczości.
Izane-Te zdjęcia wyszły takie sobie i ich nie dawałem na forum.

PS: Nie mówcie Mariuszowi, ale fotki są fajne, tylko trzeba je poobrabiać a mi się nie chce, bo to mi w ch... czasu zajmuje.:D
PS2: Tzn nie umiem nawet, informatyka to nie jest moja mocna strona:D:D Co mrutyna to mrutyna...

Ostatnia edycja:
Kliknij na miniaturkę i od razu będziesz miał w pełnej rozdzielczości.
Izane-Te zdjęcia wyszły takie sobie i ich nie dawałem na forum.

PS: Nie mówcie Mariuszowi, ale fotki są fajne, tylko trzeba je poobrabiać a mi się nie chce, bo to mi w ch... czasu zajmuje.:D
PS2: Tzn nie umiem nawet, informatyka to nie jest moja mocna strona:D:D Co mrutyna to mrutyna...

nauczysz się i przerobisz :D poproś kolegę który ma także talent do tego :D i wrzuć w RAR czy coś i gicior będzie :D następnym razem se zrobimy jakieś bardziej hardcorowe zdjęcia :D

Cytat:
Napisał Pfourul Zobacz post
Podjechalem tam dzisiaj 15 po 24 ale nikogo juz nie zastalem ;/
No co Ty, o tej godzinie to mógłbyś zastać tylko kostki lodu

Nie ma takiej godziny 24.15 :P
Tam coś daja na tych spotach?Wpod bych kiedyś.

Amortyzatory
Powrót