• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Dziś jak zwykle było wesoło:) Dzięki za spota i Hansu dzięki za gościne..

Jeszcze jeden i jesz......

P.S Makowiec pyszny:D

64.jpg

Naur bo trzeba być punktualnie to Cię wtedy nic nie ominie.
a no trzeba niestety, przysnalem a musiałem jechać do siostry przed kato, zeszlo mi troche i pojawilem sie dopiero kiedy sie pojawilem :(
Moze jakbym miał czyjs numer to by sie dało jakoś zgadać a tak to lipa ;/

tą flagę Monako masz do góry nogami Hans :lol:

Melduje się - 20:00 Czerwony ??? czy Niebieski ???

'tym razem' bede, i mam nadzieje ze 'tym razem' bez poslizgu, bo 'tym razem' nie zamierzam stac sam ^^

Izany nie było Cię tydzień temu, a i w niedziele pojechałes przed końcem. Powstał pomysł, żeby może zmienić miejsce na czerwony, bo tam tak nie pizga "jak w kieleckim".
Spotkajmy sie na niebieskim, a potem komisyjnie pojedziemy na czerwony obczaić miejsce, może tak być ???

mi tam jeden uj :D na czerwonym więcej murów to pewnie i nie pizga tak więc próbować można ;)

Jak będzie tak zimno jak dziś to ja raczej odpadam... ostatnio żeśmy na niebieskim wymarzli konkretnie.
Gdyby nie rozgrzewka u Hansa to byłaby lipa.

Pomijając fakt że mnie raczej nie będzie, przyszedł mi do głowy taki pomysł: spot na czas jesienno-zimowy przenieść na podziemny parking SCC.

Plusy: mocno zabudowany -> cieplej, wieczorem robi się pusty, nie jest zbytnio oddalony od 3 Stawów (czyli nie będzie problemu z dojazdem dla stałych bywalców).

Minusy: bodajże o 21 zamykają wjazd... wyjechać się później spokojnie da, ale nikt kto się spóźni już nie wjedzie :/

Co o tym sądzicie?

Pzdr.

pytanie za 100 pkt.
kto będzie jutro na 3 stawach i może być tak uprzejmy i zabrać kompa i mi pomóc?? tzn mojej alfie?? wywaliło mi błąd poduszki :/
zabralam się za sprzątanie, ruszyłam kablami pod fotelem i masz Ci los...
jeśli ktoś ma kompa z FES to też będzie ok... kabel mam

Tylko pytanie który podziemny? :P Bo są chyba 3 :)

Ja zawsze parkuję na tym samym i juz tłumacze o który mi chodzi:
wjazd od strony Chorzowa, na rondzie w prawo, i zjazd do podziemia zaraz za zjazdem na parking otwarty (ten od strony Saturna).
Tam jest jeszcze taka akcja, że jak się zjedzie w dół i da od razu w lewo to zazwyczaj jest tam pusto, bo każdy się ciśnie pod wejścia..
Kolor parkingu to chyba zielony, ale ręki sobie nie dam uciąć (sprawdzę przy następnej wizycie).

Ja jestem jutro Naur jedziesz z Tychów jak Ci pasuje to możemy razem pojechać od Lotosu z Murcek ja wyjeżdżam z reguły tak 19;45.

ja nie wiem czy jutro bede w posiadaniu alfy ; ) czy jedzie ktos z mysłowic i da rade wziac 2 osoby ; ) ?

Ja jestem jutro Naur jedziesz z Tychów jak Ci pasuje to możemy razem pojechać od Lotosu z Murcek ja wyjeżdżam z reguły tak 19;45.
postaram sie być o 19:45 na lotusie tylko nie wiem jak tam teraz z wjazdem jest przez ten remont no chyba ze bede jechać przez podlesie bo alfe usyfilem na tym remoncie ;/

Amortyzatory
Powrót