Witam, byłem tam oglądać stojące aktualnie alfy, szczególnie ciekawiła mnie ta czerwona "[notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo 159 ##Bose## Nagłośnienie 1.9JTD Climatronic Sprawna Jasna Skóra" za 15900zł. Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie, na żywo niestety... zaniedbana, skóra w środku poniszczona i okropnie pachnie także odrzuca od razu po otwarciu drzwi, lakier pomierzony - nie znalazłem nieprawidłowości. Z mechaniki z tego co zapamiętałem -silnik wymyty wyplakowany,ewidentnie odkręcany niedawno pas przedni, prawa lampa zamiennik. Ogólnie stan techniczny wskazywał że deklarowany przebieg 190 kkm należy pomnożyć x2 albo nawet x3. Poza tym jakaś pokręcona historia - samochód niby z francji, a tak naprawdę z holandii. Z raportu auto DNA wynika że miał już 10 właścicieli (daje do myślenia). Ogólnie jeśli ktoś zamierza sie wybrać a ma daleko - raczej bym odpuścił. Przy okazji obejrzałem inne auta na placu i prawie wszystkie mają ten sam problem - wnętrza zjechane wskazujące na przebiegi rzędu 300-400 tys. km i więcej. Jeśli ktoś jest zainteresowany akurat tym autem które opisałem (bo widzę że ciągle stoi) mogę podesłać na maila raport po nr.VIN - zaoszczędzi kilka dyszek.