Mi się nie udało zamontować twojego węża w obejmie, nie chciałem go złamać poza tym piszesz że dorabiałeś uchwyty. Dla twojej wiadomosci oryginalny wąż włożyłem paluszkami w uchwyt i za pomocą tych samych pslców go zapiąłem. U ciebie na filmie widać że bez żabki nie da rady.
Faktycznie, użycie żabki to jest coś wyjątkowego. Aż dziw, że nauczyłem się używać prostych narzędzi. Rozumiem, że Ci się nie udało, gdyż po prostu się na tym nie znasz. Ot cała tajemnica. Piszę o sytuacji, gdy klient żąda zwrotu pieniędzy bez odsyłania towaru. Jeżeli nie prowadzisz sprzedaży online, to może Cię to dziwić. Na filmie montuję oryginalną obejmę. Później wydrukowałem dla klientów, którzy by potrzebowali również obejmy. Musiałeś montować obejmy na oryginalny wąż? Przecież oryginalny jest z obejmami? Coś kombinujesz koleżko

Co do instrukcji. Ile razy mam to pisać? Wyjaśniłem dość prosto. Inaczej już nie potrafię.
- - - Updated - - -
Zwracałeś pieniądze bez otrzymania węża z powrotem?
Te Twoje historie mocno naciągane, tak samo jak rzekoma ilość sprzedawanych przewodów do 159. Tak mi się wydaje.
A najdziwniejsze jest to, że
I to nie jedyna taka opinia.
Robisz zamiennik, który jak się okazuje odbiega od oryginału. Ciekawe czy wymienionymi detalami, czy czymś jeszcze.
- - - Updated - - -
Poza tym unikasz prostych pytań (technicznych).
Po kolei:
-Nie zwracałem
-Masz rację, wydaje Ci się
-„Carramba” nie potrafił założyć obejmy, więc moim zdaniem, jego wiedza techniczna jest na mizernym poziomie
-Mój zamiennik nie ma czipa. No, ale może Ty jeszcze coś odkryłeś. Z chęcią się z tym zapoznam.
-Na wszystkie pytania jest odpowiedź. Wystarczy uważnie przeczytać.
- - - Updated - - -
U mnie w Brerze przewód na tym odcinku sztywnym, stalowym odstaje od płaszczyzny silnika o jakieś minimum 5cm przez co wypycha do góry osłonę silnika a ta z kolei wycierała mi dziurę w macie wygłuszającej maskę silnika. Na szczęście w porę zdemontowałem i nie przetarło dziury na wylot. Ale to też przykład na to że zamienniki nie są idealnie spasowane a przewód pracuje pod naciskiem maski czyli nie jest ułożony luźno tylko maska go dociska. Może to też ma jakiś wpływ na jego pracę, nie wiem.
A węże faktycznie są już tańsze! Przecena z 429zł na 299zł/szt, nic tylko kupować bo w dobie rosnącej inflacji taki spadek ceny to rzecz wręcz niespotykana !
PS> Kiedy mniej więcej można spodziewać się tych wyników badań?
PS 2> Te komentarze pozytywne to sam Pan sobie wystawia na Allegro?
Dziwnym trafem 5 dni po moim negatywie pojawia klient zachwycony zakupem i w tak krótkim czasie jego komentarz ma już 3 lajki
Pokaż załącznik 284296
Ad1. Zapraszam na montaż. Pokażę Ci jak to się robi. Dla mniej zaradnych mechaników, używam teraz bardziej elastycznego węża.
Ad2. Wbrew pozorom, poza kosztami wdrożenia przewód nie posiada kosztownej, kosmicznej technologii.
Ad3.Czekam również z niecierpliwością.
Ad4.No dziwne, że po Twoim ktoś jeszcze kupuje. Powinni przecież przestać. Być może inni są bardziej techniczni? A może przeczytali Twój i mieli inne doświadczenia? A może to ten bardziej elastyczny wąż? Sam nie wiem.
Zapewne teraz każdy pozytywny komentarz, będzie czymś dziwnym. Rozumiem, że te wszystkie od roku, to też nasze, bo wiedzieliśmy, że coś napiszesz? Litości i powagi trochę by się przydało. Muszę też przyznać, że jakoś wyjątkowo „zaangażowany” jesteś, albo Ci się nudzi.
P.S
Nadal czekam aż odeślesz wąż by potwierdzić, czy to co napisałeś ( „może to faktycznie wina oleju” )jest prawdą, czy wąż jest wadliwy.