Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
i w sumie niezły zabieg jak ktoś nie chce korzystać ze sprysków lamp
- - - Updated - - -
sam mam tak samo , nie mam xenonów a mam spryski ale dezaktywowane właśnie tym sposobem
leje toto jak chce przy szybszej jeździe i płynu zużywa sporo a przy zwykłych żarówkach nie mam wymogu posiadania układu czyszczącego lampy
Ok, dzięki, wiec teraz już gdybym chciał założyć spryski na lampy to wystarczy że zmienie pojemnik na taki z 2-ma pompkami i założę spryski w zdrzak i będzie cacy?
Zapewne w tej wtyczce nie ma prądu tak jak u mnie Musisz zobaczyć czy za schowkiem pasażera nie masz przekaźnika od sprysków lamp albo przynajmniej gniazda na ten przekaźnik jak nie ma to i prądu nie będzie we wtyczce.
No domyślam się, że pewnie tam nie ma tego przekażnika, kur... dzisiaj wyjmowałem schowek, żeby zamontować moduł od Emo94, a nie przyglądałem się, czy tam coś jest ;/
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.