• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Od czego ta wtyczka???

robert_t18

Użytkownik
Auto
166 3.0 v6
Koledzy, dzisiaj przy okazji wymiany żarówek zauważyłem za prawą lampą taką oto kośćDSC_0433.jpgDSC_0434.jpgktoś wie może do czego ona powinna być podłączona?

Pompa spryskiwaczy reflektorów.

i w sumie niezły zabieg jak ktoś nie chce korzystać ze sprysków lamp :-)

- - - Updated - - -

sam mam tak samo , nie mam xenonów a mam spryski ale dezaktywowane właśnie tym sposobem
leje toto jak chce przy szybszej jeździe i płynu zużywa sporo a przy zwykłych żarówkach nie mam wymogu posiadania układu czyszczącego lampy

Ok, dzięki, wiec teraz już gdybym chciał założyć spryski na lampy to wystarczy że zmienie pojemnik na taki z 2-ma pompkami i założę spryski w zdrzak i będzie cacy?

Zapewne w tej wtyczce nie ma prądu tak jak u mnie :) Musisz zobaczyć czy za schowkiem pasażera nie masz przekaźnika od sprysków lamp albo przynajmniej gniazda na ten przekaźnik jak nie ma to i prądu nie będzie we wtyczce.

Ostatnia edycja:
No domyślam się, że pewnie tam nie ma tego przekażnika, kur... dzisiaj wyjmowałem schowek, żeby zamontować moduł od Emo94, a nie przyglądałem się, czy tam coś jest ;/

Amortyzatory
Powrót