• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

obszywanie skora

• Autor wątku Autor wątku 1etnies1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

1etnies1

Guest
czy ktos z Was obszywal fotele skorą moze macie jakis w miarę tanich tapicerow bo uwazam ze ceny na necie od 2400 sa troszke przesadzone a chcial bym sobie fotele skore zrobic bialo czarne do tego ta mala konsole zegarow i popielniczki obszyc
Mialem ze kupie 156 po liftingu ale nie mam serca sie pozbyc tej i zamierzam sobie z umiarem i gracja ja upiekszyc

Powiem Ci szczerze, ze widzialam kiedys w Ebay-u czarna 156 z czarno-bialymi siedzeniami (przewacza czarnej skory) i bardzo fajnie to wygladalo!
Moj znajomy robil kiedys w Polsce golfa i calosc wyszla go ok.2500 tys.zl.wiec niesadze,ze zrobia Ci to taniej.

Ale zawsze lepsza nowa, u dobrej szwaczki, niz uzywana z allegro (zdjecia czasem mijaja sie z rzeczywistoscia) :)

no chyba ze ktos chce zeby mu jechalo w aucie jak z obopry to niech sobie skaj kurtkowy da zamiast skory samochodowej hehehhehe pozdro

wynalazlem cos takiego jak alcantra duzo tansze od skory a mialem okazje miec nowa 147 na weekend gdy bylismy na czechach niestety wylal sie na to rum z cola i mydlem wszystko zeszlo material sam dostane tanio ciekaw jestem ile licza za same obszycie

1etnies1 napisał:
czy ktos z Was obszywal fotele skorą moze macie jakis w miarę tanich tapicerow bo uwazam ze ceny na necie od 2400 sa troszke przesadzone a chcial bym sobie fotele skore zrobic bialo czarne do tego ta mala konsole zegarow i popielniczki obszyc
Mialem ze kupie 156 po liftingu ale nie mam serca sie pozbyc tej i zamierzam sobie z umiarem i gracja ja upiekszyc

Odezwij sie do mnie na PW, mam znajomego ktory robi tez takie rzeczy, mysle ze za mniejsze pieniadze...

ma ktos moze do sprzedania elektryczne fotele do ar 155??

tak ale uzywane to zawsze podniszczone a pozatym nie chce calej czarnej czy czerwonej to takie pospolite

Amortyzatory
Powrót