[GTV] Obkleiłem kokpit folitą imitującą karbon - jak Wam się podoba?

• Autor wątku Autor wątku metiudas
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no to jest właśnie ph1

mi to jakoś nie podchodzi tym bardziej że widać trochę zakładek na tej folii

No wiem :D tylko właśnie chciałem konkretnie ph1 bo ktoś może mieć np ph2,3.
Chciałbym zobaczyć wiecej zdjęć tego bo w sumie nie wygląda to jakoś mega źle tak z daleka + fotele i kierownica z ph2 i by nawet uszło :D

U mnie poprzedni właściciel pomalował na czarny połysk i nie wygląda to źle. Mam natomiast drugą konsolę środkową i zastanawiam się czy nie oddać jej do flokowania. Druga opcja to pomalowanie gumą w sprayu... Co wg. Was będzie bardziej pasowało do GTVki?

Pisałem niedawno w wątku obok. Polecam usunięcie gumy i napylanie z trochę większej odległości "Boll - lakier do zderzaków plastikowych" tak żeby się nie rozlewał tylko napylił i stworzył delikatną strukturę. Efekt jest łatwy do uzyskania i wygląda jak fabryczny samochodowy plastik.Jakby tam był od 20 lat i ta konsola znika i przestaje razić po oczach.

Moim zdaniem oklejanie tego albo lakierowanie na połysk daje efekt godny Calibry z końca lat 90... Oczywiście kwestia gustu, nikomu nie bronię.

pierwszy byl taki wlasnie plan. gume papierkiem zjechalem.pozniej poprawialem roznymi grubosciami plastik zeby nie bylo ryski. tak wiec jak folia nie zda egzaminu to tylko odkleic,odtluscic i prysnac :D

Suszarka lub opalarka podgrzać gumę nie przypalić powinno dać usunąć się ta warstwę gumy sciereczka

Amortyzatory
Powrót