O L K U S Z !! to tu

Panowie, kiedy jakiś spocik organizujemy? Pół roku temu wróciłem do Olkusza a nie znam żadnego tutejszego alfaholika, tylko tomio spotkany na trasie pomachał :)

Ja w ten weekend nie dam rady, ale w następną niedzielę nie widzę problemu jakby coś:)

No to można coś na przyszłą niedzielę zorganizować. Jakiś grill albo coś

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Kurde na śmierć zapomniałem, że w przyszłym tygodniu mam komunie u brata. Czyli wolny weekend mam dopiero za 2 tyg.
Ale coś tu widzę, że Olkuszaki jak zwykle olewają temat. Chyba we 2 zrobimy sobie spota w końcu:)

No to spoko, spotykamy się za 2 tygodnie. Sobota, czy niedziela? Mnie w sumie wsio rybka.

ja nie z olkusza ale chetny tym bardziej ze z tomio wkoncu browara jakiego szarpniemy :) a przy okazji pozdrawiam 2wie 156 sw w kluczach i gtv około 19 w sobote.

Mnie w sumie też bez różnicy sobota czy niedziela, dostosuję się do reszty.
Właśnie ramzesss3, czas najwyższy:)

carrefur w olkuszu ?? moze by dac konkretny temat co gdzie i jak zeby sie wpisywali ?? :)

Ajdacho rób spot grilla w Rabsztynie:cool:

Ostatnia edycja:
Kurcze, akurat 25 o tej mnie raczej nie będzie, wrócę do Olkusza dopiero pod wieczór, a zależało mi na tym żeby wziąć udział :)

pozdrawiam kierowce czarnej 156 kol.... oramkowana na rudach jechałem za toba prawie do sławkowa zatrobiłem ale chyba pomyslałes co innego :)

i po balu :) następny w Rabsztynie
kiedy wam pasi? czekam na propozycje terminu

i po balu :) następny w Rabsztynie
kiedy wam pasi? czekam na propozycje terminu

Najlepiej jak najszybciej, bo dziś nie dałem rady a Rabsztyn zawsze spoko;) i tam już przyjadę

Amortyzatory
Powrót