• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Numer części, subwoofer BOSE

grzelu98

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 2.0JTS
Cześć, dzisiaj podczas porządków w aucie dowiedziałem się, że brakuje mi subwoofera. W aucie mam oryginalnie BOSE, a że lubię jak wszystko jest kompletne, to chciałbym sobie dokupić. Wzmacniacz mam, więc jego nie szukam. I tutaj pojawia się problem, nie mogę nigdzie znaleźć numeru części tego subwoofera, a na allegro są tylko całe komplety, więc może uda mi się znaleźć samą część. Dodatkowo zauważyłem, że kabel, który powinien iść do subwoofera jest ucięty, więc tutaj, jakby ktoś miał może zdjęcie jak powinna wyglądać złączka, to byłbym wdzięczny. Mam jeszcze kilka pytań odnośnie ceny, ile kosztowałby mnie sam subwoofer, ile w razie czego kosztowałaby mnie wiązka i jak sprawdzić czy wzmacniacz nie jest zepsuty? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. PS: Jeśli ktoś ma na sprzedaż działający subwoofer, to poprosiłbym o priv :D

Witam, Miałem niegdyś podobny problem w mojej 147. Najwięcej mozolnej pracy zabrało mi odtworzenie wtyczki do subwoofer'a. Postaram się odszukać schematu do instalacji i podesłać Tobie. Był tam również nr fabryczny subwoofer'a którego szukasz.

Powiedz ktory rok masz tej GT?
Z tego co sie orientuje BOSE sie roznilo (przedlift,polift)

Gdyby nie dział Ci wzmacniacz to na pewno z głośników miałbyś ciszę a nie muzykę ?????? jeżeli nadal temat jest aktualny to mam namiary do osoby która prawdopodobnie posiada czego szukasz bo dzisiaj kupiłem same głośniki od niego ?????? to pewnie reszta została

Ja mam alfe gt na czesci i mam suba ze wzmacniaczem i wiązką, głośniki przelożyłem do swojej a suba nie brałem bo mam nie fabryczną zabudowe.

Amortyzatory
Powrót