Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Dokładnie. Za całe auto musisz liczyć 3-6 tys.Pomnóż to wszystko razy ilośc elementów w aucie i wyjdzie ci że lepiej sprzedać i kupić czarną
Podobnie jak z lakierowaniem, wszystko zależy gdzie i jakimi foliami.Można też okleić samochód. Jest wiele firm, które się tym zajmują... jest to jakiś półśrodek ...za pół ceny.
Dokładnie. Za całe auto musisz liczyć 3-6 tys.
We Wrocławiu i w okolicach raczej jest to nierealne. Jedynie chyba tylko jakoś po znajomości, ale ja taki znajomości niestety nie mam.Znacie kogoś, kto za 3 tys. pomaluje całe auto wielkości 159?
A polerki Ci nie trzeba?
Znajomy robi dobrą polerkę... twierdzi, że ma metodę, która pozwala na starcie tylko 3-4 mikronów. Sam się skuszę w swoim czasie, bo mój lakier wygląda, mówiąc delikatnie, słabo (poprzedni właściciel chyba lubił automatyczne myjki...)