• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Nowosc w łapskach adasco :)

• Autor wątku Autor wątku adasco
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adasco

Guest

2.0TS, przejechane 170000, od wczoraj na ulicach...
Wyposazenie to m.in. klima, p-mgielne przod, fele jak widac...
elektryczne lustra i szyby, i milusie w dotyku welurowe fotele.

aha, umyta byla, przysiegam... przejechalem 150 m na miejsce i znow jak niemyta.
kolejna sesja przy lepszej pogodzie :)

masz niziutką dziewczyne, że tak fotel pasażera przysunięty do przodu? :mrgreen:

ogólnie fajna alficzka, widze drewienko lubisz :)

1) dziewczyna, a w sumie zona, niziutka, ale fotel dosuniety, bo jezdzi z tylu z mlodym.
Generalnie - tego fotela rzadko uzywamy.
2) Oj, lubie. nie powiem.
Musze cos z tym radiem zrobic.... nie dosc, ze czarne, to podswietlenie niestety VW zalatuje. No, powoli sie dopieści. Nakamichi zielone jakies moze.... :) Sie pomysli.

Fajowa włoszka,cieszę się iż zdążyłeś z rejestracją przed naszym zlocikiem :D

A propo rameczek to musisz sobie jakieś fajne strzelić pod tablice rej.

Rigobert... no problem. Jako ciekawostke powiem Ci, ze ona jest z koncowki 1997. 28 czy 29 grudnia zjechala z tasmy... Ale stracha mi kapke napedziles. Vin zczytywalem z 10 razy :D

radio ma swoja ramke i jest w idealnym stanie. Ale jest w zlym kolorze i kaseciane. Prowizorka. Lepsze takie, jak zadne.

Jakby ktos chcial kupic, to prosze o offerty. Sa papiery, lacznie z gwarancja (juz chyba niewazna...)

Ramki - hm. Wywalilem na razie. Moze klubowe jakies sie zalatwi? ;)

adasco napisał:
Jakby ktos chcial kupic, to prosze o offerty.
A jakbyś Ty potem miał problem z wyborem nowego to marcins737 zrobi Ci instruktaż co i jak 8)
adasco napisał:
Vin zczytywalem z 10 razy
Dałbym sobie paznokcie uciąć, że gdzieś czytałem o tym, że na poczatku produkcji były tylko 1.6 i 1.8..
Może dotyczyło to polskich salonów..
Nie ważne. Ważne że się myliłem.
adasco napisał:
Jako ciekawostke powiem Ci, ze ona jest z koncowki 1997. 28 czy 29 grudnia zjechala z tasmy
Wiesz co to chyba Twoja i moja Alfa to są bliźniaki tylko że dwujajowe.. Bo moja też jest z samej końcówki '97, choć we wszystkich papierach stoi '98 8)

totez wlasnie na razie ramek nie mam.
ramkom serwisow czy dilerow mowie stanowcze nie. Place im - wiec czemu jeszcze mam ich reklamowac. Ok - ramka za tansze naprawy czy czesci - to ok. Ale za nic?
klubowa to co innego. Bule czerwona.

dokladnie, z przodu ramki nie ma i nie bedzie.Z tylu nie wyklucza.

adasco napisał:
Musze cos z tym radiem zrobic.... nie dosc, ze czarne, to podswietlenie niestety VW zalatuje. No, powoli sie dopieści. Nakamichi zielone jakies moze.... :) Sie pomysli.

a juz mialem zaproponowac ci zamiana na moje Blaupunkta z gwarancja :D ale... twoj jest kaseciakiem :mrgreen: :shock: moj ma podsietlenie na zielono biało z przyciskami.no i oczywiscie gdyby twoj byl tez z Blaupunkta bo ja mam pilot blaupunkta w kierownicy>

Bardzo ladny masz kolorek tej alfy, taki inny :)

a czy ona byla bita z tylu? bo ma gladka klape bez napisow.

rigobert napisał:
adasco napisał:
Jakby ktos chcial kupic, to prosze o offerty.
A jakbyś Ty potem miał problem z wyborem nowego to marcins737 zrobi Ci instruktaż co i jak 8)
adasco napisał:
Vin zczytywalem z 10 razy
Dałbym sobie paznokcie uciąć, że gdzieś czytałem o tym, że na poczatku produkcji były tylko 1.6 i 1.8..
Może dotyczyło to polskich salonów..
Nie ważne. Ważne że się myliłem.
adasco napisał:
Jako ciekawostke powiem Ci, ze ona jest z koncowki 1997. 28 czy 29 grudnia zjechala z tasmy
Wiesz co to chyba Twoja i moja Alfa to są bliźniaki tylko że dwujajowe.. Bo moja też jest z samej końcówki '97, choć we wszystkich papierach stoi '98 8)
hehe to juz chyba trojaczki bo moja tez jest tego samego koloru i tez końcówka 1997r też 28grudzień i pierwsza rejstracja 1998 :mrgreen:

napisy byly, ale takie powiedzialbym nieciekawe. Oblazil z nich ten niby chrom, wiec je usunalem przed pierwszym myciem.Zreszta - jeden juz ktos kiedys probowal, bo byl czesciowo ulamany, a obok ryska...
Znaczki tez takie jakby splowiale, z czasem wymienie.

niniejszym chce zaanonsowac malutki apgrejd... No i niebawem nowe fotki w ciekawej - wydaje mi sie scenerii. Czekam jeszcze az mi przysla filtr do aparatu - no i pogoda zeby sie utrzymala ;)

hehe i moja jest z konca 97 :)
14 pazdziernik dokladnie :)

faaaaaajna alfica :)

Ładna ta Alfa :wink:
U mnie też małe zmiany we wnętrzu, a będą większe...
Do zobaczenia na spcie niebawem.
Pozdro :mrgreen:

KOLEJNE FOTENCJE

156 po kolejnej porcji pieszczotek. Odkurzona i poprana wewnatrz, w miedzytrakcie zakurzyla sie na zewnatrz :) chyba.
Komora silnika prawie juz jak trzeba, pozostalo do wymiany wyskubane wygluszenie...

Bardzo ladna, na zegary w 156 to bym mogl godzinami patrzec :)
A porzadeczek pod maska masz wiekszy niz ja w kabinie :)

adasco napisał:
Musze cos z tym radiem zrobic.... nie dosc, ze czarne, to podswietlenie niestety VW zalatuje.
Radio to przez okno wyrzuc, kto to widzial zagluszac piekny koncert spod maski :wink: .

Pozdrawiam

fajna alfka tylko w środku troche drewniana :DDD
a czy widoczna na zdjęciu blokada lewarka skuteczna ??? :D

Amortyzatory
Powrót