A
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Sprawdziłem i jednak to mi się coś ubzdurało na temat tego że w 156 '98 nie było 2.0adasco napisał:
A jakbyś Ty potem miał problem z wyborem nowego to marcins737 zrobi Ci instruktaż co i jak 8)adasco napisał:Jakby ktos chcial kupic, to prosze o offerty.
Dałbym sobie paznokcie uciąć, że gdzieś czytałem o tym, że na poczatku produkcji były tylko 1.6 i 1.8..adasco napisał:Vin zczytywalem z 10 razy
Wiesz co to chyba Twoja i moja Alfa to są bliźniaki tylko że dwujajowe.. Bo moja też jest z samej końcówki '97, choć we wszystkich papierach stoi '98 8)adasco napisał:Jako ciekawostke powiem Ci, ze ona jest z koncowki 1997. 28 czy 29 grudnia zjechala z tasmy
adasco napisał:Musze cos z tym radiem zrobic.... nie dosc, ze czarne, to podswietlenie niestety VW zalatuje. No, powoli sie dopieści. Nakamichi zielone jakies moze....Sie pomysli.
hehe to juz chyba trojaczki bo moja tez jest tego samego koloru i tez końcówka 1997r też 28grudzień i pierwsza rejstracja 1998 :mrgreen:rigobert napisał:A jakbyś Ty potem miał problem z wyborem nowego to marcins737 zrobi Ci instruktaż co i jak 8)adasco napisał:Jakby ktos chcial kupic, to prosze o offerty.
Dałbym sobie paznokcie uciąć, że gdzieś czytałem o tym, że na poczatku produkcji były tylko 1.6 i 1.8..adasco napisał:Vin zczytywalem z 10 razy
Może dotyczyło to polskich salonów..
Nie ważne. Ważne że się myliłem.
Wiesz co to chyba Twoja i moja Alfa to są bliźniaki tylko że dwujajowe.. Bo moja też jest z samej końcówki '97, choć we wszystkich papierach stoi '98 8)adasco napisał:Jako ciekawostke powiem Ci, ze ona jest z koncowki 1997. 28 czy 29 grudnia zjechala z tasmy
Radio to przez okno wyrzuc, kto to widzial zagluszac piekny koncert spod maski :wink: .adasco napisał:Musze cos z tym radiem zrobic.... nie dosc, ze czarne, to podswietlenie niestety VW zalatuje.