• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Nowe MiTo 2011!!!

saroo

Aktywny
Auto
Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6
Pingwin nie mów że słabo to wygląda!! :eek:
Środek zrobili teraz genialny !!:D - ze smakiem i na pewno sportowy!!

no porzadne siodla:)

No wreszcie widzę w Alfie porządne fotele, bo od czasu 156 GTA i 147 GTA, to brakował czegoś konkretnego w najmocniejszych Alfach.

No jest nadzieja, że wreszcie nie będzie się siedziało jak na kiblu

Według mnie to najlepsze fotele (póki co przyglądając się obrazkom) od czasów Recaro w 33 :-)
Owszem w GTA 147/156 były prawie równie ładne, ale były zdecydowanie bardziej "mięsiste". Te z MiTo wyglądają jak wykrojone z kawałki cienkiej deski, a nie bazujące na fotelach mebli Kler :)

dla prawdziwych mężczyzn od dawna jest Golf, bo jest brzydki i ma brzydkie fotele;)

ładne nei jest pierwszą rzaczą jaka przychodzi mi na myśl patrząc na takie fotele, a moja Ukochana widząc je powiedziała...taa b ladne wychodząc z nich w kiecce otwiera się cały teatrzyk;)

bo są dla kobiet:) Kobiety uwielbiają ładne fotele:)

Nie lubisz jak przytula się do ciebie ładna kobieta? Bo mi sie akurat wnętrze z ładną kobieta kojarzy. A jeszcze lepiej jak własnej kobiecie kupi sie takiego Miciaka ma sie juz dwie ładne dziewczyny.

Amortyzatory
Powrót