Nowe miejsce spotów / Terminarz 2016

• Autor wątku Autor wątku Bajon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hehe, nieco nadinterpretowaleś moją wypowiedź ;) Bardziej chodziło mi o to, że sklepy były ostatnią rzeczą którą brałbym pod uwagę wybierając miejsce na spot :)

no ok, zajrzę choć od wjazdu kręci mi się w głowie :D
...pełen nadziei że nic nas nie zaleje :D

Mojej dziewczynie też się kręci w głowie podczas wjazdu - ale ja nic nie sugeruję ;)
Do zoo!

Sądząc po frekwencji (naliczyliśmy 19 Alf) to chyba nikt nie miał problemu z trafieniem na nowe miejsce. Świetnie, że tyle nas było, jak widać miejsca wystarczy, oby tak dalej! Dzięki i do zobaczenia następnym razem.
PS Przypadła Wam do gustu nowa miejscówka?

Było 21! Jedna 159 była tylko na chwilę, a Spider przyjechał na sam koniec :)

No to ja jako pierwsza wypowiem na głos swe niezadowolenie...dla mnie było lepiej przy Ikei ..co Was podkusiło?....ale oczywiście trza się będzie dostosować:)pozdrawiam

A co tam było lepszego? Brak miejsca żeby się ustawić obok siebie, zimno i ciemno?

A co pomarudzić nie można:p...w moim przypadku szybciej dojechałam a i tak nigdy nie punktualnie..:)

Wszystko można tylko jeśli ma to jakikolwiek sens ;) I pamiętaj, że jeszcze się taki nie trafił co by wszystkim dogodził hehehe

Będe musiała przyjechać i ocenić sama wasz wybór:rolleyes: tylko czy mi się uda zanim się rozjedziecie.....hehe

Było 21! Jedna 159 była tylko na chwilę, a Spider przyjechał na sam koniec :)

Pewnie mówisz o mojej 159.. :P
Niestety z przyczyn osobistych wpadłem tylko na chwilę oblookać Wasze Belle, miało mnie wcale nie być ale nie mogłem sobie darować:P
Miejscówka znacznie lepsza od tej w Ikei, pozdro i szerokości!

Amortyzatory
Powrót