Nowe miejsce spotów / Terminarz 2016

• Autor wątku Autor wątku Bajon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Bajon

Nowy
Auto
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm Sky View, wcześniej Alfa Romeo 156 SW 1,9 JTD M-jet
Kochani Alfisti,
wraz z nowym rokiem 2016 przygotowaliśmy dla Was nowe miejsce cyklicznych spotów, zarówno niedzielnych jak i czwartkowych - od teraz będą odbywać się w tym samym miejscu.

Wybór padł na SUKCESJĘ oraz parking pod HALĄ SPORTOWĄ naprzeciw Sukcesji.

W okresie zimowym oraz podczas letnich deszczowych dni spotykamy się na zadaszonym parkingu w Sukcesji gdzie jest ciepło, widno, a przede wszystkim jest sporo miejsca (czego nieraz brakowało czy to w Ikei, czy w Galerii). Natomiast gdy aura będzie sprzyjała to spotykamy się naprzeciwko Sukcesji, na parkingu pod starą Halą Sportową. Jest tam spory parking gdzie na pewno znajdzie się miejsce aby ustawić się razem nawet większą ekipą. W razie nagłej zmiany pogody możemy dosłownie w 3 minuty przenieść się pod dach do Sukcesji. W godzinach spotów parking pod Halą Sportową jest darmowy, a w Sukcesji darmowe parkowanie będzie na dwie godziny.

SUKCESJA to nowa galeria handlowa przy ul. Politechniki 1.
Miejsce spotów to parking na samej górze, na samym końcu parkingu.
Oto instrukcja video jak tam trafić:
https://www.youtube.com/watch?v=wjOFhSvpn8I&feature=youtu.be

HALA SPORTOWA natomiast znajduje się dokładnie naprzeciwko Sukcesji. Adres to ks. Skorupki 21, natomiast na parking można wjechać np. od ul. Politechniki. Wjazd znajduje się zaraz za kładką dla pieszych (kiedyś stał tu rosyjski myśliwiec - słynny MIG). Oto krótki filmik pokazujący wjazd na parking:
https://www.youtube.com/watch?v=q5tGL0FFMJA&feature=youtu.be

Mapka:
25.jpg

Kalendarz spotkań na 2016:

10.01 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
21.01 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA
07.02 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
18.02 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA
06.03 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
17.03 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA
03.04 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
21.04 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
08.05 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
19.05 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
05.06 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
16.06 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
03.07 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
21.07 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
07.08 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
18.08 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
04.09 (niedziela) 16:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
15.09 (czwartek) 19:00 – HALA SPORTOWA (SUKCESJA)
02.10 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
20.10 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA
06.11 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
17.11 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA
04.12 (niedziela) 16:00 – SUKCESJA
15.12 (czwartek) 19:00 – SUKCESJA

Do zobaczenia Alfisti!!

Ostatnia edycja:
Ja tam jeżdżę do kina :)
I mam zamiar jeździć tez na siłkę :)

Ta silka ze szklanymi ścianami do bycia podziwianym?

Nie wiem, nie byłem. Szczerze to nie byłem nigdy na żadnej z siłowni na mieście. Przez 3,5 roku miałem siłkę w pracy gdzie chodzili sami znajomi. Rok temu pracę zmieniłem i pozostały mi te szpanerskie siłki :/

Jeśli silka w okolicy stadionu Widzewa by Ci pasowała to mam propozycje - daj na pw jeśli jesteś zainteresowany.

Nie w godzinach spotów. Byłem kilka razy w czwartek o 19. i w niedzielę o 16.

Skoro tak, to do zobaczenia za tydzień - akurat mam wolne. Wrzuć w niedziele na forum w jakim fragmencie parkingu stoicie. Jeszcze nie byłem w Sukcesji chociaż przez rok oglądałem jej budowę z akademika...

Wrzuciłem filmik instruktażowy jak trafić :) Poszukaj w pierwszym poście. Do zoo!

W czwartki jak się zrobi cieplej będziecie mieli pod Halą koło setki motocykli tak od 18'ej.
Jak dotąd jest to miejscówka czwartkowych spotkań FŁM (Forum Łódzkich Motocyklistów) ;)

Jeśli się nie dogadamy z motocyklistami to najwyżej w okresie letnim wrócimy do Galerii :)

Myślę, że znajdzie się miejsce dla kilku Alf ;)

Mi by nawet pasowało, opękał bym dwa spoty na jednym, tylko czym przyjechać...:confused:

nowe miejsce podlały dzisiaj gówna, zdaje się że musiało mocno walić bo cały obiekt zamknęli
będziemy tam bezpieczni? :D

Na parkingu nie ma kibli ;)

ale kupa może spłynąć :D o czym dzisiaj przekonało się kilka sklepów
zaskakujące miejsce, dla mnie wzorzec jak nie prowadzić inwestycji...
byłem raz w części sklepowej i nigdy więcej co ciekawe jakiś ochroniarz na wjeździe coś machał łapami i krzyczał,
zignorowałem więc nie wiem co chciał, ten sposób komunikacji bardziej pasuje do małp

kurcze widzę,że mam problem , pogoda nie taka,nie mam zimówek,a na letnich 235/40/19 ciężko się śmiga po śniegu i do tego jak tam wjechać na górę po tych gównach :)
a tak chciałem przyjechać ....no może Doblo ale to nie to samo...

[MENTION=66302]opozycjonista[/MENTION] - dla mnie parking w Sukcesji to kolei wzorzec parkingów w galerii handlowej. A w samej Sukcesji byłem kilka razy w kinie i na bank będę tam wracał. Po sklepach jak podlotka nie biegam więc nie mam zdania :)
@ Nikos - z tego co wiem gówna nie płyną po wjeździe - słaba wymówka ;)

Amortyzatory
Powrót