No to zaczynamy..

Hey no ja tez na obczyznie,okol.Aachen/DE...niestety na chwile obecna bez Alfy ale w sercu Alfa jest i niebawem bedzie tez pod domem...a kiedy to sie okaze :)

Ja w Benghazi ( Libya) niestety nie wpuszczaja tutaj wlasnymi samochodami.
Alfa czeka na moj urlopik w kraju

Witam. Ja swoją 164 jeżdzę po Syri i Jordani - jeszcze kilka miesięcy.

Witajcie,
Mam nadzieje ze kolezanka tez moze do was zawitac na forum, moim alfikiem od roku bujam sie po Danii a dokladniej po Kopenhadze,

witam!!!ja od dwóch lat przebywam w holandii(amersfoort) w tym 1,5 roku ze swoją alfiną.
wspaniale się nią jeździ po tych równych drogach,nigdy mnie nie zawiodła!
hej,jeśli jest ktoś jeszcze z alfacholików w holandii to dajcie znać.może jakiś mały spocik zrobimy?

pozdrawiam!!!

witam
od 1,5 roku w Greater Manchester z moja srebna 166.

Ostatnia edycja:
andro34 ale mi teraz przypomniales ja 8 lat temu wyemigrowalem i wlasnie wyladowalem w woudenberg malej wiosce kolo amersfoort mieszkalem tam dwa lata to byly czasy
pozdrawiam

ps jestem otwarty na jakis spocik w pazdzierniku w UK lepiej jechac 2 godz w uk niz 24 do polski choc tez bym pojechal tylko nigdy terminy jakos nie pasuja

Ostatnia edycja:
w tamtym miesiacu i na koniec wrzesnie znowu w Holandii w Monfoortt kolo Utrechtu Holandia oraz kolega tam od dluzszego czasu AR 33

Moja alfa rwie asfalt w Holandii Helmond.Obecnie przebywamy na urlopie ja odpoczywam a moja bella poddawana jest zabiegom mechaniczno-optycznym ;)

Moze w polowie pazdzierniaka lub pod jego koniec jakis weeked w Peak District?

Jesien, ladne kolory i ciekawe miejsce.

Pzdr
Klaudiusz

Cze ja stacjonuje już od roku w Holandii w małej miejscowości kolo Utrechtu swoja 33 :)

polowa lub koniec pazdziernika mi pasi a peak district tez wiec gitara
cos wiecej bedziemy myslec blizej terminu a jutro do polandu jade taraaa
pozdro

no widze ze sie jakis mini spocik szykuje :) ja jak najbardziej jestem za :) czekam na konkretna date :) jak mozecie to dajcie mi prosze znac na priva :)

Panowie, a może i my w Holandii coś zorganizujemy ? Jak by nie patrzał pare sztuk nas jest, coś można by pomyśleć konnkretniej, tylko wy tak wszyscy w miare w koło siebie a ja bidny żuczek maksymalnie na północy :)

Panowie, a może i my w Holandii coś zorganizujemy ? Jak by nie patrzał pare sztuk nas jest, coś można by pomyśleć konnkretniej, tylko wy tak wszyscy w miare w koło siebie a ja bidny żuczek maksymalnie na północy :)

Witaj!

Jak co pisz do mnie na gg to pogadamy....
Pozdrawiam!

---------- Post dodany o godzinie 20:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:40 ----------

w tamtym miesiacu i na koniec wrzesnie znowu w Holandii w Monfoortt kolo Utrechtu Holandia oraz kolega tam od dluzszego czasu AR 33

Jakoś nie dojechałeś :/

Amortyzatory
Powrót