• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] no i moja156

tonik1

Nowy
Auto
alfa 156 1,9
DSCF2121.JPGDSCF2122.JPGDSCF2123.JPGDSCF2124.JPGDSCF2126.JPGDSCF2127.JPG............zrobiło się cieplej więc i ja umyłem autko i oto jest kilka fotek do ocen przez specy

Ostatnia edycja:
Ładna sztuka. Ja bym założył na twoim miejscu dekielki Alfa Romeo na felgi. Jakies plany ?

Ładna sztuka. Ja bym założył na twoim miejscu dekielki Alfa Romeo na felgi. Jakies plany ?

na razie tydzień w domu więc przechodzi testy, jak się spisze to coś zaczniemy ulepszać.Ostatnie autko dostało pakiet za 3tyś i po 2 miesiącach musiało odejść w nieznane, więc na razie bez inwestycji .

Ja chcę te felgi :D Tylko z tego co mi wiadomo RH nie miały rozstawu 5x98 tylko 5x100, dałeś je na pływających śrubach?

Ja chcę te felgi :D Tylko z tego co mi wiadomo RH nie miały rozstawu 5x98 tylko 5x100, dałeś je na pływających śrubach?

Powiem szczerze że nie wiem jaki mają rozstaw bo nie zaglądałem a śruby na pewno zwykłe bo zwalałem koła jak sprawdzałem klocki.
A ile dajesz za fele bo ja ich nie chce:)

no i zamontowane zastanawiam się tylko czy nie zmienić podświetlenia też na czerwoneDSCF2153.JPGDSCF2154.JPG

Ładna sztuka:) pozdrowienia z drugiego końca Polski dla Pyrzyc i Żabowa, bywało sie tam:D

Furka kolorku jak moja ;)

Może opisz więcej na temat wyposażenia itp

Fajna felga xD

DSCF2527.JPGco myślicie jak by takie fele wyglądały na alfie może ktoś ma widział jak to się pręzetuje na 156

Obecne felgi RH moim zdaniem o wiele, wiele lepsze do 156. Te ze zdjęcia wyżej nie pasują do Włoszek ale jak wpadniesz na szatański plan i założysz te z rantem to chętnie przygarnę RH:D

Obecne felgi RH moim zdaniem o wiele, wiele lepsze do 156. Te ze zdjęcia wyżej nie pasują do Włoszek ale jak wpadniesz na szatański plan i założysz te z rantem to chętnie przygarnę RH:D

hy tych RH właśnie już nie mam:( zawsze lubiłem fele z rantem ale jakoś tak nie do końca widzę je na alfie stąd moje pytanie czy ktoś widział ma

Moja kiedyś tam kiedyś na felunku z rantem wyglądała tak

156 jtd.jpeg

Pozytywnie to się nie prezentuje. Do niemców pasuje, ale do włoszki ni jak nie podchodzą. Oczywiście każdy robi jak chce...

Do Alfy w żaden sposób nie pasują, ogółem chyba jeszcze nie widziałem, aby felgi z rantem dobrze wyglądały w 156

no zrobiło się cieplej więc ogarnę brykę, od czasu ostatnich zdjęć alfika dostała ciemną szybę no i jednak felgi z rantem choć mi to odradzano :)ale jak to się mówi każdy robi to lubi.
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• DSCF2779.JPG
    DSCF2779.JPG
    107.2 KB · Wyświetleń: 78
  • DSCF2780.JPG
    DSCF2780.JPG
    89.1 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF2781.JPG
    DSCF2781.JPG