Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:lol: :lol: :lol:Kurcze, to teraz pod nieobecność Marcina wszyscy stuningują swoje samochody..
Niee no to Marcins pojechal tuningować swoją :mrgreen: :mrgreen:Grzegorz83 napisał:Kurcze, to teraz pod nieobecność Marcina wszyscy stuningują swoje samochody..
PawełQV napisał:dzisiaj widziałem indentyko jak twoją pod Łodzią - jakiś "ojciec" prowadził ale to chyba nie była twoja - nie pamiętam blach![]()
aaaa zdaje mi sie, ze tak...... Jesli wyprzedzajacy mial bajzel na tylnej polce i nalepki w rogach szyby - no to ja. Tak po prawdzie, to nie pamietam, kogo wyprzedzalem.... ale w strone AR z reguly czyms mrugalem.Siekier napisał:Adasco a nie ustapila ci czasem drogi czarna 156 gdzies pomiedzy bydgoszcza a koninem?
aaaa zdaje mi sie, ze tak...... Jesli wyprzedzajacy mial bajzel na tylnej polce i nalepki w rogach szyby - no to ja. Tak po prawdzie, to nie pamietam, kogo wyprzedzalem.... ale w strone AR z reguly czyms mrugalem.