• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Nie działa nawiew szyby i czujnik temperatury

Habson

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2.0 TS
Nie działa nawiew, klimatyzacja i czujnik temperatury

Mam problem w alfie 166. Gdy włączyłem lampke pod daszkiem słonecznym Swiatło na sekunde sie zapaliło i przestało świecić. Po czasie zauważyłem że nie działają mi również szyby i nawiew ani klimatyzacja a pod przyciskiem klimatyzacja pisze "momentary connection to air conditioner faulty".Lampka na daszku nadal nie świeci a pozostałe światła w środku świecą normalnie. Całą skrzynke z bezpiecznikami pod kierownicą i bezpieczniki pod szybą sprawdziłem i wszystkie są sprawne. Poza tym bezpiecznik od lampek z daszka zasila również główne światło w środku a pozostałe światło w środku działa. Nie działają tylko szyby a sterowanie i składanie lusterek działa normalnie.

Ostatnia edycja:
Sprawdź jeszcze bezpieczniki w bagażniku .

Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka

patrzałem na te z prawej strony wszystko dobrze wyglądało.

A może po prostu spalila się żarówka? sprawdzałeś?

Już działa. Poruszałem przekaźnikami pod szybą i dopiero spalił mi się bezpiecznik pod kierownicą. Wymieniłem go i wszystko działa

Amortyzatory
Powrót