W
Whiplash
Guest
czyli dalej uwalony
ja tez mam ciagly jak mi nie działaja
posluchaj czujnikow powinny tykac jak sie zblizysz. Ten co nie tyka albo uszkodzony albo jego wiazka uszkodzona
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
czyli dalej uwalonyja tez mam ciagly jak mi nie działaja
posluchaj czujnikow powinny tykac jak sie zblizysz. Ten co nie tyka albo uszkodzony albo jego wiazka uszkodzona
Hej !
Zaden nie tyka. Sa dwia miejsca "robione" wedlug mnie - oczywiscie, poniewaz sa wstawki termokurczliwe.W tych miejscach wchodza 3 przewody a na wyjscia sa 2 (w miejscu termo wstawek).
Jak sie do tego dobrac ? Moze ktos ma oryginalny schemat zdjecie calej wiazki ?
![]()
Kolejny dzien kolejna walka. Teraz wszystkie 4 tykaja jak ucho zblize (przetarty przewod byl). Heh jednak bez zmian partronic nie dziala, na desce nie ma komunikatu . chyba trzeba bedzie kopac cala wiazke
![]()
Teraz połacz sie kompem i wykasuj bład czujnika ktory wisi pewnie w histori. Ps. gdzie miałes ten przetarty przewód ??
Hej !
Jeden przetarty mialem na wejsciu wiazki klapa-zderzak (przewody sa zalane w gume -trzeba ciac nozykiem), drugi byl przetarty w wiazce czujnikow (w dwoch miejscach schodza sie 3przewody i wychodza 2 - jedna taka wiazka byla urwana).
Jutro wykasuje bledy i dam znac co nastapilo .....
Pozdrawiam
Pawel[/Q0UOTE]
Hejo Wszystkim !
Pare dni mija bo wdalszym ciagu sprawdzam ....
Bledy wykasowane pojezdzilem pare dni zeby zobaczyc czy zas na kompie wyskocza i nie wyskoczyly wedlug kompa wsio jest oki na desce komunikatu nie ma a czujniki jak nie dzialaly tak nie dzialaja :niesmialaedzia:.
W dalszym ciagu jest ciagly sygnal po wrzuceniu wstecznego ,centralka jest sprawna (kupilem druga i spr. ), czujniki po wbiciu wstecznego wszsytkie 4 cykaja jak sie ucho zblizy.
Ktos ma jeszcze jakies pomysly co z tym fantem zrobic ?
Dzieki
Pawel
Ja kupilem z niedzialajacym parktronikiem , niestety komputer nie chce sie z nim polaczyc , co moze byc przyczyna? Jakis modul?