[156] Nero TI

Auto
147
Czas wrócić do Alfy :-)
Zawsze chciałem mieć 147 lub 156 w wersji TI.
W końcu się udało i od niespełna 2 tygodni jestem właścicielem 156 SW 2,4JTD 20V.
Poprzedni właściciele to [MENTION=11218]odrobina156[/MENTION] i [MENTION=78059]patryk21[/MENTION] od którego odkupiłem auto.

Obaj Panowie "trochę" pracy włożyli w Alfinke, mam nadzieję że dam radę uporać się z pozostałymi niedomaganiami i w pełni cieszyć się tym sympatycznym autem.
Kilka fot na rozgrzewkę :-)
Zapraszam przy okazji na FB, na stronę "Wladimir Automotive", gdzie można zobaczyć trochę więcej zdjęć m.in. mojego autorstwa.

125762250_113834977207910_3366489079893294274_o.jpg

Ostatnia edycja:
Hej,

Fajna Bella.

Co zawierał pakiet TI w przypadku 156?

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

Hej,

Fajna Bella.

Co zawierał pakiet TI w przypadku 156?

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

Na pewno inny wzór foteli, ciemna podsufitka, kierownica, felgi, progi, listwy.
Dokładniej na npewno powiedzą koledzy z większą wiedzą

Załączniki

• FB_IMG_1605811969963.jpg
    FB_IMG_1605811969963.jpg
    114.4 KB · Wyświetleń: 0
  • FB_IMG_1605811967865.jpg
    FB_IMG_1605811967865.jpg
    27.8 KB · Wyświetleń: 0
Piękne się fotele prezentują, chciałbym żeby w mojej były tak czarne ;) a nić tak pięknie czerwona, ...niestety u mnie trochę widać znak czasu i wyblakły trochę, a samemu chyba bym się nie podjął odświeżenia ich koloru.

Swoją drogą zastanawiałem się od jakiegoś czasu jak nietypowo mam skompletowane wnętrze w swoim egzemplarzu. (Nie dekodowałem Vin'u)
Ale fotele mam jak w TI, jednak podsufitka nie jest czarna i nie ma nakładek na progach.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

wrzuć jakieś normalne foty, nie picowane bo na takich każde auto wygląda super...

Wrzuć więcej zdjęć foteli, jestem ciekaw jak wyglądają, ale już widzę że lepiej niż w GTA.

Swoją drogą po cholere te prążki w GTA moim zdaniem ten wzór szpeci fotele.

Pozdrawiam.

Co to znaczy normalne foty ?

Mają być zrobione telefonem, rynną, czy klapkiem ?
Mam nadzieję, że nie urażę Ciebie, ale rozbawił mnie odrobinę twój komentarz ;-)

- - - Updated - - -

W tygodniu postaram się dodać wiecej.

Ostatnia edycja:
Myślę, że chodzi o foty "nie picowane", czyli nie obrabiane programami graficznymi...

W zasadzie Photoshop z gówna zrobi miód... :)

Na pewno inny wzór foteli, ciemna podsufitka, kierownica, felgi, progi, listwy.
Dokładniej na npewno powiedzą koledzy z większą wiedzą

Prawie się zgadza ;)
Fotele Recaro, ciemna podsufitka, inna kierownicą, felgi, nakładki na progi wewnętrzne, a dodatkowo to co było we wcześniejszych jako Sportpack, czyli właśnie listwy progowe, ciemne tarcze zegarów i obniżone o ok. 25 mam zawieszenie, do tego najczęściej w SW był nivomat.

Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka

Swoją drogą zastanawiałem się od jakiegoś czasu jak nietypowo mam skompletowane wnętrze w swoim egzemplarzu. (Nie dekodowałem Vin'u)
Ale fotele mam jak w TI, jednak podsufitka nie jest czarna i nie ma nakładek na progach.

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Podrzuć VIN to będzie wiadomo ;)

Ale co do foteli to można było je mieć bez pakietu TI. Była to opcja 788 "Sedili Sportivi".

Też miałem taką 156 po lifcie wnętrza, pakiet SP + fotele z TI.

Wysłane z mojego moto g(7) plus przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót