Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam,
Kupiłam ostatnio Guliette. Okazuje się, że ma ona gniazdo na nawigację TomTom. Poszukuję więc takiej nawigacji. Jest jeszcze ona dostępna? Gra jest wgl warta świeczki ?
gra nie warta swieczki z nawigacja tom tom lepiej kup uchwyt pod ten przycisk ja tak mam i wpinam telefon wlaczam mapy google czy janosika czy co tam kto ma i nawiguje mnie
Mam u siebie oryginalny uchwyt i Nawigację Tom Tom - nawet niedawno udało mi się ją zaktualizować do najnowszej wersji oprogramowania i map. Okazuje się, że to jest wersja live z dożywotnimi mapami. A czy warto? Jako gadżet napewno tak, jako forma użytkowa w sumie też. Podoba mi się integracja z Blue&Me pokazuje niektóre parametry auta, kończy ci się paliwo - kieruje do najbliższej stacji benzynowej. Takie tam smaczki Co do samego gniazda w desce, można wykorzystać je jako uchwyt do telefonu. Widziałem gotowe rozwiązania z drukarki 3D, gdzie w miejsce nawigacji wpina się podobny uchwytna do smartfona. Myślę, że można by było tam też zaadoptować jakiś mniejszy tablet powiedzmy 7" - potrzeba matką wynalazków, a jak widomo my Polacy jesteśmy w tym mistrzami
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.