• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Navi ustalanie trasy

Slowhand

Nowy
Auto
Giulietta 1,4 multiair
Siema
Mam u siebie w julce nawigacje z wysuwanym ekranem z mapami z 2017 roku ,dlaczego ta nawigacja wszędzie kieruje przez miasto , pomija obwodnicę , nawet jak wjadę na jakąś eskę to i tak mówi żeby zjechać i dalej przez miasto , czy to short,quick czy mieszane zawsze to samo przez miasto a trasy są aktualne. Wiem że to zabytek i cudów nie oczekuje, ale moze coś przegapiłem w ustawieniach

a jakie masz trasy ,ustawione ,np omijaj drogi płatne ,gruntowe itp.

ja mam mapy z 2015 i pieknie prowadzi przez obwodnice A i inne nawet płatne.

Siema
Mam u siebie w julce nawigacje z wysuwanym ekranem z mapami z 2017 roku ,dlaczego ta nawigacja wszędzie kieruje przez miasto , pomija obwodnicę , nawet jak wjadę na jakąś eskę to i tak mówi żeby zjechać i dalej przez miasto , czy to short,quick czy mieszane zawsze to samo przez miasto a trasy są aktualne. Wiem że to zabytek i cudów nie oczekuje, ale moze coś przegapiłem w ustawieniach

JA również mam mapę z 2017 roku i prowadzi poprawnie, obwodnicami, tak jak napisał DmX sprawdź jakie masz ustawienia

Amortyzatory
Powrót