Nasza 156 SW (Bella)

• Autor wątku Autor wątku lenny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lenny

Guest
Po długich przygotowaniach wreszcie udało się zrobić kilka fotek nie oddających jej piękna ... ;)

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

Rocznik: 2001
Typ nadwozia: SW
Silnik: 1,9 Jtd
Kolor: srebrny
Obecny właściciel: lenny

Pozdrawiam
lenny

ps. pozdrawiamy poprzedniego właściciela z forum ;)

Ostatnia edycja:
Bardzo łatny i zadbany SW. Brakuje jeszcze zdjęć wnętrza.
Zdjęcia robione na Stolarskiej?
Pozdrawiam.
- Rafał

Fotki zrobione na Kanoniczej w Krakowie, a wnętrza wrzucimy w przyszłości

Ładna ładna, widze ze kolega z Poloneza sie przesiadl do Alfy to w sumie tak samo jak ja
Pozdrawiam

Skądś znam ten pojazd i muszę przyznać, że ładnie się prezentuje na krakowskich blachach.. Oby dobrze służył u nowej rodziny alfisti. Jest na tyle rozpoznawalny, że znajomi z Krakowa ciągle mnie pytają:
- Alfę sprzedałeś, niemożliwe?!

Natomiast u mnie już jest nowa od niedawna, tylko jeszcze nie było czasu na sesję. Pozdrawiam.

właśnie miałem robić konkurs: Kto zgadnie czyja to była Bella ;)
znajomi niech czasem machną, a o zdjęcia twojej nowej Alfy miałem właśnie pisać bo zauważyłem, że w opisie dodałeś...
Pozdrawiam
lenny

Kilka zdjęć Belli zimową porą :)

FSTfs06JF0BKtwtkfB.jpg

rRU7L60SS42k4ngxLB.jpg

qGEkgbYPS23fFBUKCB.jpg

13.jpg

dmgxvqpTgvT8IU6KUB.jpg

[edit] myta i woskowana była trzy dni wcześniej jakby ktoś nie zauważył ;)

Ładnie się prezentuje, na zimowych kółkach... Musze i ja się kiedyś zebrać i mojej zdjęcia porobić.

bardzo fajna sztuka:D mam nadzieję, że nie obrazicie się, jeśli ściągnę "kilka" zmian??:>

ładnie sie prezentuja lampy od GTA:P posiadam takie same:P

202k i wymieniono co następuje: tarcze tył Brembo + klocki TRW, olej Magnatec + filtry, nabijanie klimy + filtry + odgrzybianie, nowa osłona silnika - plastik się zużył, lewy wahacz górny staneberg oraz prawy wahacz dolny TRW ;), wcześniej amortyzatory Kayaby oraz sprzęgło Lucasa wymieniłem ;)
troszkę się tego dużo zrobiło ! ale jak się kocha to się na takie drobiazgi nie patrzy ;D

Amortyzatory
Powrót