-BamBosZek-
Nowy
dokladnie
znajomy ma caly wozek Snap-On`a i sa to konkretne narzedzia ale za jakosc placi sie slono 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
witam
jesli chodzi o narzedzia
klasa niska, do majsterkowania i lekkich napraw jak najbardziej wskazana niska cena i jesli sie uważa to nie zdarza sie uszkodzenie narzedzia lub mechanika:
Coval
Yato
Jonnesway
Toya i inne z supernarketu
Srednia klasa, narzedzia w sredniej cenie używane przez zamoznych amatorów jak i profesjonalistów:
Stanley
Draper
King Tony
Craftsman
Gedore
Stahlwile
Beta
Proxxon
Hans Tools
Teng Tools
Proline
Klasa najwyzsza, marzenie kazdego mechanika, narzedzia z wieczysta gwarancja:
Snap On
Facom
Proto
pozdrawiam.
c wszelakich imbusów, torxów, spline'ów od YATO, producent podaje ok 20-kilku Nm, faktycznie wytrzymuja troszke więcej, ale moga sie łamać, Jonnesway robi mocniejsze.
nie widziałem "prawdziwego warsztatu" u Pana Wiesia, bez gołego kalendarza. Lepszy widok niż sam Pan Wieś- ja wiem jedno, jak na reklamie jest golizna to unikam takich sprzedawców.
( golizn NIE ).
kolego, jutro ci powiem czy kupiłem oryginał kraftwelle czy podróbę. jeżeli się okaże iż oryginał to bardziej bym polecał ze względu na dodatkowe klucze płaskie oczkowe z grzechotką. przy samochodzie to się zajebiście przydaje ze względu na niewielką ilość wolnego miejsca do kręceniaA ja chciałem zapytać o narzędzia. Czy nie lepiej zamiast atkiego zestawu ze zbędnymi rzeczami kupić coś takiego stanleya: http://allegro.pl/klucze-nasadowe-stanley-expert-97-cz-profesjonalne-i1284482694.html
???? Jak myślicie???
Pytam bo zamierzam sobie kiedyś kupić taki zestaw bo jak sobie obliczyłem ile mnie wychodzą kupowane nasadki stanleya (a kupuje nowy rozmiar gdy mi nagle potrzebny) to wiele przepłacę zbierając tyle części co w tym zestawie.
I pytanie dla tych co wiedza: Czy zdarzają się podróby Stanleya i jak często ??
...nawet do świec, z platiskowym wytłumieniem wewnątrz, żeby nie zniszczyć górnej części świecy. też robi wrażenie. ...