• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Naprawa przedniej szyby

gigi

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115km
Witam,
czy ktoś miał może styczność z firma zajmującą się naprawą szyb samochodowych? Pękła mi w aucie szyba przednia od dołu (na szczęście nie w Belli) i poszukuje kogoś kto tym się zajmuje naprawa bądź wymianą bo nie wiem czy pęknięcie na 7 cm kwalifikuje się do naprawy?

nie wiem dokładnie jak to wygląda u ciebie ale moja bella dostała kamieniem jeszcze za poprzedniego właściciela, szyba została zrobiona w firmie AUTOGLASS (centrum?) rozwiercili to i zalali na nowo szklem czy czymś tam, mam na to 2letnia gwarancje a na paragonie mam 150 zł, tyle że to gwiazdka była a nie pojedyncza 'nitka'

Również polecam Autoglass. Szybko i bezproblemowo, akurat u mnie było z AC (dostałem kamieniem i wymienili)
W twoim przypadku 7cm kwalifikuje się na wymianę szyby.

w Koszalinie autoszyby JAAN to naprawia albo u znajomego w AUTOBLACH'u ale tam to chyba wymieniają tylko na nowe. Trzeba popytać

Witam,
czy ktoś miał może styczność z firma zajmującą się naprawą szyb samochodowych? Pękła mi w aucie szyba przednia od dołu (na szczęście nie w Belli) i poszukuje kogoś kto tym się zajmuje naprawa bądź wymianą bo nie wiem czy pęknięcie na 7 cm kwalifikuje się do naprawy?
Tylko wymiana. Polecam chłopaków z Auto-szyby na Przestrzennej 13.

Amortyzatory
Powrót