[145] napis na klapie

1990mb

Nowy
Auto
[Była] Alfa Romeo 145 TD 96 r.; [Jest] Alfa Romeo 147 07 r. 1,6 T.S. ; Alfa Romeo 145 1,9JTD++ 99r.
co myślicie o takim pomyśle fajny czy 'szpeci' alfe Waszym zdaniem?

Chodzi mi o napis 145 w barwach włoskich
(poglądowe zdjęcie)
IMG_1166.jpg

Proszę o opinie:D

Ciekawie sie to prezentuje, i bym to zostawił, bez zmian :)

no właśnie napis miałby ja wyrózniać, a wydaje mi sie ze kazda alfa nie tylko QV zasługuje na wyróznienie. Malowałem ''Paint'em'' , (narazie) ale zastanawiam sie nad tym i dlatego pytam o zdanie:)

no właśnie napis miałby ja wyrózniać, a wydaje mi sie ze kazda alfa nie tylko QV zasługuje na wyróznienie. Malowałem ''Paint'em'' , (narazie) ale zastanawiam sie nad tym i dlatego pytam o zdanie:)

Hahaha, myślałem że to jest na prawde pomalowane :D

Podoba mi sie ten pomysł ;)
chodz osobiscie zdjąłem wszelkie oznaczenia..

U siebie usunąłem wszelkie fabryczne napisy, żałuję tylko, że nie usunąłem zamka ze znaczkiem bo i tak z niego nie korzystam, a oczami wyobraźni widzę, że fajnie by to wyglądało :)

U siebie usunąłem wszelkie fabryczne napisy, żałuję tylko, że nie usunąłem zamka ze znaczkiem bo i tak z niego nie korzystam, a oczami wyobraźni widzę, że fajnie by to wyglądało

takich daleko idący planów nie mam, ale myśle ze taki napis bedzie fajny:)

A sztyfty ? [nie wiem jak sie pisze...]
nie drogie a efekt może wyjść zadowalający :)

35544-napis_na_klapie-arazaprawki.jpg

lakier samochodowy w mniejszej ilości.. nie wiem jak dokładnie Ci to wyłumaczyć, mam nadzieje ze skumasz o co chodzi
http://allegro.pl/lakier-w-sztyfcie-do-samochodow-ford-i1749485477.html pierwsze lepsze z allegro

Załączniki

• arazaprawki.jpg
    arazaprawki.jpg
    26.3 KB · Wyświetleń: 93
teraz juz wiem jak zobaczyłem zdjecie. Poprostu nie zrozumiałem nazwy:)

Zmatowić papierkiem emblemat i powinno przylapać do tego ;)

Amortyzatory
Powrót