[164] Napinacz V6

jary17

Nowy
Auto
164 3.0 12V była przesiadka na 166 3.0 V6 24V+156 1.6TS BMW E36 1.8is
Cześć, witam was koledzy ponownie. Mam mały lub duży problem z moim napinaczem do 3.0 V6 12V taki znajduje się u mnie ale jest już nie do użytku i nie do zdobycia przynajmniej w moich sklepach. I tu jest moje pytanie do was. Czy mogę zastąpić go takim http://www.allegro.pl/item1060217418_alfa_lancia_2_5v6_3_0v6_napinacz_rozrzadu.html ? Jest on do V6 ale 24V. Tani nie jest i nie chciałbym wydawać złotówek na chybił trafił. Także proszę o fachową poradę albo może zna ktoś symbol tego mojego bo w tych naszych sklepach tylko hydrauliczny polecają 60808222 zresztą którego nie mają i mówią to samo nie do zdobycia.

Z tego co się orientuje to ten allegrowy ci nie podejdzie gdyż jeśli się nie mylę to 24v i 12v się różniły. Jeśli chodzi o napinacz do 12v powinien byc łatwo dostępny ja bez problemu dostałem. Jeśli nie możeszdostać napinacza skontaktuj się z pawlem olszewskim naszym kolegą on wiedział gdzie kupić może by ci pomógł.

Od 24v napewno nie pasuje dzisialj sprawdze czy jest dostępny mam też używany jakby nie było nowego

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zapytaj w ASO oni jeszcze maja takie napinacze ja u nich kupiłem

Pytałem we fiacie nie mają a po sklepach i hurtowniach nie wchodzi im numer OE. A może ma ktoś namiary na samą rolkę myślę żeby ten mój zregenerować przełożyć rolkę

Ostatnia edycja:
We wrocławiu mogą mieć orginalny na zamówienie cena ok 500zł rolki raczej nie wymienisz a napewno nie kupisz

ja kiedys obdzwonilem kilka aso i największych hurtowni w polsce i nigdzie nie ma a jak były to powiedzieli mi ze cena wynosila 720zł. Ja mam z 6takich napinaczy juz kilka przerobionych na mechaniczny ale puki co ich nie sprzedam.

ale to jest przeciez napinacz mechaniczny a nie hydrauliczny. One były jeszcze do kupienia zdaje się.

ja kiedys obdzwonilem kilka aso i największych hurtowni w polsce i nigdzie nie ma a jak były to powiedzieli mi ze cena wynosila 720zł. Ja mam z 6takich napinaczy juz kilka przerobionych na mechaniczny ale puki co ich nie sprzedam.
Patrz zdjęcia to jest zwykły mechaniczny napinacz bez żadnych przeróbek oryginał

---------- Post dodany o godzinie 16:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:46 ----------

Panowie już znalazłem niebawem dojedzie do mnie i powiem wam jedno rozbieżności cenowe są kolosalne od 360 do 700 zł. oczywiście nowy z wiadomych względów nabyłem ten za 360. Jakby ktoś jeszcze miał trudności ze znalezieniem to podam namiary.

Są w ASO do kupienia za 5 stówek

a jaki to ma numer OE?:>

Amortyzatory
Powrót