S
siweczek25
Guest
Panowie,gdzie znajdę napinacz paska wieloklinowego do alfa romeo 156 2,4jtd 136km z 99r.Bo na allegro strasznie drogo-czy ten napinacz tyle kosztuje? ( ponad 300zł ???) Pozdrawiam i czekam na rady
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Chcę wymienić ten napinacz,ponieważ mi na nierozgrzanym silniku słychać stukanie-metalo metal,a jakie są konsekwencje nie wymienienia tego napinacz-obecnie nie stać mnie na nowy.
Chcę wymienić ten napinacz,ponieważ mi na nierozgrzanym silniku słychać stukanie-metalo metal,a jakie są konsekwencje nie wymienienia tego napinacz-obecnie nie stać mnie na nowy.
tak sobie niedawno ogladałem moj zuzyty napinacz i w sumie mozna go spokojnie naprawić i zaoszczedzic pare złotych.. wystarczy tylko dobry tokarz co dorobi nowe tulejki w napinaczu i nowy ten trzpień co go trzyma.. niedługo sie przejde do sąsiada co ma zakład tokarski i zobacze co powie..
Przecież widać jak ta rolka goni poprzecznie nad czym tu się zastanawiać!!!???
Moje metaliczne stukanie po odpaleniu także wyeliminowałem wymianą napinacza. Napinacz był tańszy od koła pasowego, więc od niego zacząłem.
jesli dasz rade (kasa) wymien pasek razem z rolka i napinaczem, moja panii przy próbach oszczedzania na niej ,mi podziekowała ( trzy paski zerwane )

jesli dasz rade (kasa) wymien pasek razem z rolka i napinaczem, moja panii przy próbach oszczedzania na niej ,mi podziekowała ( trzy paski zerwane )