• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Najbrzydsze alfy w historii

• Autor wątku Autor wątku largo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ma ktoś jakieś info o busach alfy?

Utworzyłem nowy temat więc tam proszę pisać.

Ostatnia edycja:
ktoś kto napisał że 75 czy SZ są brzydkie pewnie całe życie jeździ golfem. estetyka i ogólnie osiągi powalają. nawet sędziwa Berlina wygląda pięknie. a ta "Alfa" dostawczak to jakaś horrendalna pomyłka. ducato ze znaczkiem Alfy. niebo spada nam na głowy.

- - - Updated - - -

W czasach kiedy zadebiutowała, łyknąłbyś jak młody rekin... :lol: :sarcastic:

raczej nie :P wolałbym 125p = samochód z duszą

75 Evoluzione brzydka? SZ brzydka?
Powiem krótko - bzdury. Te samochody są powalające. Autor na siłę szukał 10-ciu brzydkich Alf i dusił takie farmazony.
Lepiej poprzestałby na jednej - Arnie :cool:

Kto w palecie Alfy Romeo znalazł brzydką Alfę, jest zwykłym bucem i prostakiem buraczanym. Nie ma i nie było brzydkich Alf.

Ja bym się wahał między AR6 a AR8.

AR8 z wyścigowymi pasami na bokach - cuore sportivo ;)

2.jpg

Z tego co pamiętam to AR8 z silnikiem VM w połowie lat 80 był to najszybszy bus na świecie z silnikiem Diesla. Taka sama historia była z 164 TD w 1989 roku najszybszy osobowy Diesel na świecie. Myśle że jednak coś z serca sportowca jest w tych samochodach.

Kto w palecie Alfy Romeo znalazł brzydką Alfę, jest zwykłym bucem i prostakiem buraczanym. Nie ma i nie było brzydkich Alf.
Proszę... Fan marki nie jest jednoznaczny fanatykowi. To, że lubie alfy nie znaczy, że jestem wobec nich bezkrytyczny. Arna jest megapaskudna, alfasud też stylistycznie szału nie robi, 75 mimo, że mam to pod kątem czysto stylistycznym jest mnóstwo aut ładniejszych... Trochę dystansu polecam...

Nie polecam dystansu w tym temacie. Podejrzewam, że wszyscy prawdziwi Alfiści po zobaczeniu właśnie Arny na żywo, przez cały dzień chodzili by w pełnej erekcji.

Te tak zwane brzydkie to wyglądają jak auta konkurencyjne umówmy się,że tak jest ,ale zbulwersowało mnie umieszczenie modelu 75 w takim zestawieniu. :)

Kurde powtarzam się Alfy wszystkie są piękne to tylko kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje jak wiadomo.

Amortyzatory
Powrót