Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Proboszcz, ukłon w pas za szczegółowe wyjaśnienie. Jest sens zaglądania w zawory dolotowe bez testów na hamowni?
- - - Updated - - -
Półsyntetyku... Dobrze rozumiem, że to był podstawowy błąd?
Lej dobra oliwe, wymieniaj ja co 10.000 km, utrzymuj wysoki poziom oleju a o rozciagnietym lancuchu bedziesz czytal w necieNo to czyli jak ja posiadam model 159 z silnikiem 2.2 jts z łańcuchem rozrządu to jest on dożywotnio czy jednak muszę go wymienić jeśli tak to przy jakim przebiegu??
Teoretycznie nie ma limitu, ale zdarzały się przypadki że po 60 tys. km łańcuch się rozciągnął jak również przypadki przebiegu ponad 200 tys. km bez żadnej ingerencji w rozrząd.A jakiś limit jest na łańcuch np ze po 150 tys trzeba wymienić czy nie ma żadnych norm??
I o taką odp wam dziękuję panowie milej niedzieli idę się nacieszyć moim nabytkiem![]()
Szczesliwy człowiek, kupil, jeździ i się nie zastanawia![]()
Lej dobra oliwe, wymieniaj ja co 10.000 km, utrzymuj wysoki poziom oleju a o rozciagnietym lancuchu bedziesz czytal w necie
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
No tak tylko chce żeby wszystko działało jak powinno dlatego pytam a silnik to tak jak unas serce musi być wszystko na tip top
Widzisz pieta, jednak możnaKiedy wracasz do szukania?
![]()